Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

1042

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου 2023, ο Διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορίνθου κ. Γεώργιος Δαφέρμος, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και ο κ. Διευθυντής συζήτησαν για την διαχρονική σχέση της Ι. Μητροπόλεώς μας με το Σωφρονιστικό Ίδρυμα, την βοήθεια και την συμπαράσταση (πνευματική και υλική) που διαχρονικά παρέχεται από την Ι. Μητρόπολη μας αλλά και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Δαφέρμο για την ευγενική επίσκεψή του προσφέροντάς του συμβολικά δώρα και ευχήθηκε όπως ο Κύριος τον φωτίζει και τον καθοδηγεί στην επιτέλεση και των καθηκόντων του ευχόμενος «Καλή Ανάσταση»!