Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός “ΔΙΟΛΚΟΣ RADIO 105,6 ήρθε να “ταράξει τα νερά “της ενημέρωσης στην Κορινθία…

1245

Ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός ξεκινά την προσπάθειά του επίσημα από την ερχόμενη Δευτέρα 27/03/2023  στο νομό  Κορινθίας . Ο λόγος για τον “Δίολκος radio “ που  εκπέμπει από τη συχνότητα των 105,6 .

Συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα η “οικογένεια”  των μέσων ενημέρωσης του νομού μας  που απαρτίζεται από δύο ιστοσελίδες την Πρώτη news Κορινθίας και το webkorinthos   μεγαλώνει . Μετά την 15ετή παρουσία της έντυπης Πρώτη news και μετέπειτα ηλεκτρονικής , καθώς και  τον επταετή ενημερωτικό ηλεκτρονικό οδηγό  webkorinthos ,  δύο πολύ επιτυχημένες ιστοσελίδες ενημέρωσης ,  η προσπάθεια  επεκτείνεται και στα fm προσδοκώντας  να κερδίσει χώρο τόσο στο ραδιόφωνο  όσο και στο στο web tv που αμέσως θα ακολουθήσει .

Ο νέος αμιγώς ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός “Δίολκος  radio 105.6”    εκπέμπει  με την δημοσιογραφική επιμέλεια  του  Νίκου Νικολόπουλου .

Πρόκειται για έναν ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό με άποψη και αντικειμενικότητα  , που ξεκινά το   πρόγραμμα του την Δευτέρα 27/ 03/ 2023 μεταδίδοντας  νέα, ειδήσεις, σχολιασμούς της πολιτικής επικαιρότητας και όχι μόνο. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός με εναλλακτικό, πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό στην κοινωνία πρόγραμμα καθώς και με εκλεκτές έντεχνες μουσικές επιλογές που θα γοητεύσουν τον ακροατή.

Συνοψίζοντας το” ΔΙΟΛΚΟΣ RADIO 105 6″,έχει ως βασικό στόχο να γίνει το κορυφαίο όνομα αναζήτησης, ενημέρωσης στην Κορινθία με την προϋπόθεση ότι θα κινείται πάντα με γνώμονα το ήθος ,την αντικειμενική σκέψη και την εις βάθος αναζήτηση της αλήθειας ….

Σας προσκαλούμε να το ακούσετε και διαδικτυακά δια μέσου της protinewskorinthias και του webkorinthos