Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στην κορυφή!!!στην Περιφέρεια Πελοποννήσου-φωτο

13
Ονειρικό διήμερο με Πρωτάθλημα περιφέρειας Πελοποννήσου & Νοτίων Ιόνιων Νήσων μετά από 27 χρόνια , τρεμπλ σε Άντρες , Γυναίκες , Γενική Βαθμολογία , 112, μετάλλια , ρεκόρ ομάδας & ατομικά ρεκόρ για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου στην Πάτρα!!!
Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στην κορυφή!!! Η υπομονή και η συνέπεια των τελευταίων ετών από όλους ανταμείφθηκε.
Με τη συμμετοχή 58 αθλητών έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου το διήμερο 29-30 Ιουνίου 2024 στην Πάτρα και κατάφερε να επιστρέψει με το απόλυτο:
3 ΣΤΙΣ 3 ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ!!!
Συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου κατέκτησε την 1η θέση με 599 βαθμούς στη γενική κατηγορία , 1η θέση στην κατηγορία ανδρών με 311 βαθμούς & 1η θέση με 288 βαθμούς στην κατηγορία Γυναικών. Πρόκειται για την πρώτη κατάκτηση τίτλων σε αγωνιστικές κατηγορίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ομάδα μας μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, ενώ είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και 2η συνολικά για ομάδα της περιφέρειας όπου κάποια ομάδα πετυχαίνει το απόλυτο των τριών κατακτήσεων!
Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εδώ.
Οι αθλητές του ΝΟΚ σε αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες επέστεψαν με 112 μετάλλια, 4 ρεκόρ ομάδας & πολλά ατομικά ρεκόρ! Αναλυτικότερα 69 μετάλλια κατέκτησε η αγωνιστική ομάδα ,30 η Προαγωνιστική & 13 η Mini σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα ενώ για τις αγωνιστικές κατηγορίες το φετινό ταξίδι συνεχίζεται καθώς 13 (!) αθλητές μας κατάφεραν να περάσουν στην Β φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε Ιωάννινα & ΟΑΚΑ την επόμενη και μεθεπόμενη εβδομάδα αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρόνοι των αθλητών που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν βελτιωμένοι & άκρως ανταγωνιστικοί πανελλαδικά.
Η φετινή ήταν μια ακόμη χρονιά γεμάτη δουλειά για όλους όσους εργάστηκαν για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου , αθλητές , προπονητές , ΔΣ, συνεργάτες ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει τεράστιο κίνητρο για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στους προπονητές και συγκεκριμένα τον αρχιπροπονητή της ομάδας & τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Μιχαλόπουλο , το Νίκο Στρατουδάκη , τον Κώστα Μιχαλόπουλο & τη Μαρία Βύρλα για το προπονητικό τους έργο.
Θέλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνεργάτες μας για την καθοριστική και άψογη συνεργασία τους και συγκεκριμένα:
Τον Διατροφολόγο μας κο Παναγιώτης Μητρογιάννης, Διαιτολόγος – Αθλητικός Διατροφολόγος MSc.
Το γυμναστήριο Palladio Gym
Τον φυσικοθεραπευτή μας κο Χρήστο Κόλλια
Τον αθλητικό μας ιατρό κο Δημήτρη Αντωνακάκη.
Τους Χορηγούς για την συμβολή τους στις ανάγκες μας Μύλοι Παπαφίλη ΚΛΗΜΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. Coffee Box3
Όλους εσάς , που είτε είστε μέλη της ομάδας , είτε απλοί υποστηρικτές της και μας βοηθάτε με κάθε τρόπο. Συνεχίστε να μας στηρίζετε!
Νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνεια που μια πόλη με τον πληθυσμό της Κορίνθου κατάφερε να ανεβεί στην πρώτη θέση της περιφέρειας, σε 3 μάλιστα κατηγορίες,ενώ προπονείται εδώ και πολλά έτη σε πισίνα διαστάσεων 25 μέτρων και αγωνίζεται σε πισίνα 50 μέτρων, διατηρώντας παράλληλα υψηλό το επίπεδο ανταγωνισμού.
Τα καλύτερα έρχονται.
ΥΓ: Λόγω του μεγάλου όγκου φωτογραφιών και βίντεο θα ακολουθήσει επόμενη δημοσίευση με περισσότερο υλικό.