Παναγιώτης Λαμπρινός-ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΑΤΕ …. Κα Ραντίτσα

809
ΕΙΠΑΤΕ ΨΈΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΑΤΕ ….
Και τα δύο είναι μεμπτα…..
Βλέποντας σε βίντεο τον χαιρετισμό ( γιατί δεν τον πρόλαβα live) της Αντιδημάρχου του Δήμου μας κας Ραντίτσα τον οποίο και σας κοινοποιώ έχω να της πω τα παρακάτω:
*Κα Ραντίτσα η εκδήλωση ήταν ιδέα η οποία εξ ολοκλήρου υλοποιήθηκε από τους υπεύθυνους και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Άσσου καθώς και εθελοντές…..
*Κα Ραντίτσα καμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ βοήθεια δεν δόθηκε από τον Δήμο προς τον σύλλογο, όπως δυστυχώς αναφέρατε, γιατί ο κος Δήμαρχος, αν και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ποτέ δεν έφερε το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση.. Άρα ότι κι αν ψηφίσατε στο ΔΣ δεν μπορεί να γίνει δαπάνη και μάλιστα εκ των υστέρων..
*Ρωτήστε προς επιβεβαίωση τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου…
*Κα Ραντίτσα ο χώρος δεν ήταν ο κατάλληλος για προεκλογική φιέστα καμίας παράταξης (γι’ αυτό και δεν σας απάντησα εκεί)ήταν μια εκδήλωση για να μπορέσει ο σύλλογος να εισπράξει κάποια χρήματα , χρήματα τα οποία θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει κάποιες εργασίες, στο χώρο του σχολείου, εργασίες και έργα που εδώ και δύο χρόνια τα αρνείστε στο σύλλογο και σας διαβεβαιώνω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται αν εσείς θα βάλετε υποψηφιότητα ή όχι και με ποιόν…..
*Τώρα ξέρετε ,θα ήθελα λοιπόν από εσάς, την προσεχή Δευτέρα αφού ενημερωθείτε από την Οικονομική Υπηρεσία , να βγείτε και να ζητήσετε δημόσια συγνώμη από την Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άσσου , καθώς και από όλους τους παρευρισκόμενους στη εκδήλωση που προσπαθήσατε με ψέματα να τους ξεγελάσετε , λέγοντας όλα, αυτά που είπατε …..
Παναγιώτης Λαμπρινός
Δημοτικός Σύμβουλος
Πνοή Δημιουργίας…