Παραδοσιακές και Gourmet Συνταγές με Ψάρια

18

Καλοκαιρινά φαγητά με ψάρια για ένα πολύ ελαφρύ και διαιτητικό μεσημεριανό! Σου έχω τις πιο υγιεινές συνταγές με ψαράκι που θα τις τρως όλο το καλοκαίρι χωρίς τύψεις!

 

Καλοκαιρινά φαγητά με ψάρια:

Λαβράκι στον φούρνο

Πεντανόστιμο λαβράκι στον φούρνο με λαχανικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκει στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσιο στα λιπαρά οξέα Ω3. Μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους, πχ. στη σχάρα, στον ατμό και στον φούρνο κα.

Φιλέτο λαβράκι σoτέ με πουρέ σελινόριζας

Λαβράκι σοτέ, το αγαπημένο μας ψάρι σε μια διαφορετική εκδοχή! Συνοδέψτε το με πουρέ σελινόριζας για να απογειώσετε τη γεύση του!

Τσιπούρα στο φούρνο με λαχανικά

Τσιπούρα στο φούρνο με ολόφρεσκα λαχανικά! Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για τα ελαφριά καλοκαιρινά φαγητά! Η τσιπούρα είναι ψητή, ελαφριά και μόνο με λαχανικά για εσένα που προσέχεις!

Φαρφάλες με φρέσκο σολομό και μυρωδικά

Σολομός με σόγια, μέλι, σουσάμι και λαχανικά

Σολομός με σόγια, μέλι, σουσάμι και λαχανικά σε μια πάρα πολύ εύκολη και θρεπτική συνταγή! Απολαύστε τον αγαπημένο σολομό, σε μια εκδοχή που θυμίζει Ασία. Εξαιρετική ιδέα και για ένα πεντανόστιμο δείπνο!

 

Σολομός με σάλτσα σόγιας και μέλι

Σολομός με σάλτσα σόγιας, ένα εύκολο και θρεπτικό φαγητό ιδανικό και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους! Ο σολομός είναί ιδιαίτερα θρεπτικό ψάρι, ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα στο φούρνο ή στο τηγάνι. Αυτή η συνταγή για σολομό με σάλτσα σόγιας γίνεται στο τηγάνι και φτιάχνεται σε λιγότερο από 15′ λεπτά!

Σολομός στον ατμό με σπανάκι, φινόκιο και χόρτα

Ο σολομός είναι μια πολύ θρεπτική επιλογή ψαριού, καθώς είναι πλούσιος σε ω-3 λιπαρά. Σε συνδυασμό με το σπανάκι και τα χόρτα έχουμε ένα υγιεινό και ελαφρύ πιάτο!

Γαύρος Μαρινάτος με σαλάτα μαυρομάτικων

Γαύρος μαρινάτος και σαλάτα μαυρομάτικα! Διπλή συνταγή, διπλή γεύση! Δύο κλασσικοί “μεζέδες” που ταιριάζουν τέλεια μαζί!

 

Φαρφάλες με τόνο και μυρωδικά

Φαρφάλες με τόνο και μυρωδικά! Μια καταπληκτική γρήγορη και εύκολη συνταγή για μακαρόνια με τόνο που θα σου θυμίσουν αυθεντική ιταλική συνταγή για μακαρόνια

 

Ταλιατέλες με τόνο και σάλτσα λεμονιού

Ταλιατέλες με τόνο και σάλτσα λεμονιού. Απίθανη συνταγή, με αγαπημένα ζυμαρικά, τόνο κι απίστευτα νόστιμη σάλτσα λεμονιού! Ετοιμάστε αυτό το καλοκαιρινό πιάτο και περιμένω τις εντυπώσεις σας!

 

Λινγκουίνι αραμπιάτα με τόνο

Αραμπιάτα με τόνο για τους λάτρεις των καυτερών με μια δόση…τόνου! Μια παραδοσική ιταλική σάλτσα για μακαρόνια με την προσθήκη του τόνου δίνει μια υπέροχη συνταγή Εάν προτιμάτε τα ελαφρώς καυτερά φαγητά, σας προτείνω να φτιάξετε μια ελαφριά και νόστιμη μακαρονάδα με λιγκουίνι και τόνο! Προσθέστε περισσότερο μπούκοβο ή τσίλι πιπεριές εάν το θέλετε αρκετά καυτερό!

 

Σαλάτα με τόνο, φινόκιο, σέλερυ και dressing λαδολέμονο

Σαλάτα με τόνο, μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή για σαλάτα για να συνοδεύσει τα κυρίως πιάτα σας ή και γιατί όχι να αποτελέσει το κυρίως γεύμα σας!

Πηγή