Παραλιακή Κορινθία: Αίτημα φίλων σιδηροδρόμου Πελοποννήσου

69

Είναι ανάγκη να διασφαλίζεται διέλευση μέσου σταθερής τροχιάς μετά την παραχώρηση από την ΓΑΙΟΣΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του χώρου της μη λειτουργούσας παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής της Πελοποννήσου από την Κόρινθο μέχρι το Δερβένι.

Την πιο πάνω επισήμανση κάνει ο επικεφαλής της Κίνησης Φίλων Σιδηροδρόμου Πελοποννησιακής Γραμμής Κωνσταντίνος Μπρούσαλης, σε ανοιχτή επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ο ίδιος σημειώνει, χαρακτηριστικά, προς τον περιφερειάρχη πως ο πιο πάνω σύλλογος παρακολουθεί “πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον τα σχετικά με τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο και επιδοκιμάζουμε οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες και ενέργειές σας στην κατεύθυνση επαναλειτουργίας της μετρικής γραμμής στην Περιφέρειά μας.

Επιθυμούμε επίσης να σας επισημάνουμε με την επισυναπτόμενη σημερινή ανοιχτή επιστολή μας την άποψή μας σχετικά με την επικείμενη παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου της έκτασης της εγκαταλελειμμένης γραμμής στην παραλιακή Κορινθία.

Είμαστε δε στη διάθεσή σας να συνεισφέρουμε με τις ιδέες και την εμπειρία μας πάνω σε αυτά τα θέματα που αφορούν την αειφορική ανάπτυξη της Πελοποννήσου”.

από το www.ppel.gov.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ