Παραπάει το δούλεμα… Δείτε τι έγινε με τις λαμογιές Ψωμιάδη !

97
«Οι λαμογιές ατόμων της “καθώς πρέπει κοινωνίας” και τα αντανακλαστικά Ραντανπλάν της αστικής δικαιοσύνης», τιτλοφορούσαμε μια ανάρτησή μας τον Ιούνη του 2017 στην οποία σχολιάζαμε τις δικαστικές περιπέτειες που έχει η λέρα που λέγετε Παναγιώτης Ψωμιάδης και η κλίκα του.

Είχαμε επανέλθει στον Σεπτέμβρη του 2018 και σε κείμενο που τιτλοφορούσαμε «Αδελφοί Ψωμιάδη: Η αστική δικαιοσύνη στα καλύτερα της», κάναμε λόγο για το πώς αντιμετωπίζει η αστική δικαιοσύνη και οι ελεγκτικοί κρατικοί μηχανισμοί “τα δικά τους παιδιά”, όταν τύχει και αποκαλυφθούν οι λαμογιές τους.

Εκεί μιλούσαμε για μια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις γνωστές μεθοδεύσεις της διοίκησης των αδελφών Ψωμιάδη, όταν είχαν υπό τον έλεγχο τους την Νομαρχία Θεσσαλονίκης με τα “διαβόητα 45αρια”.
Αναφέραμε μεταξύ άλλων τότε: «Απώλεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μετρά το ελληνικό δημόσιο από την πρωτοφανή υπόθεση τής κατ’ ουσία απευθείας αναθέσεως έργων, που εφαρμόζει με προκλητικό τρόπο η διοίκηση των αδελφών Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης…. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους και κυρίως στο διάστημα μετά το 2005 έχει στηθεί μία πρωτοφανής ιστορία με τα λεγόμενα “45άρια”, έργα δηλαδή που εκτελούνται μέσω πρόχειρων διαγωνισμών, οι οποίοι στην πράξη ισοδυναμούν με απευθείας αναθέσεις σε ένα “κλειστό’ κύκλωμα έμπιστων και “ημέτερων” εργολάβων»

Αυτή είναι μια υπόθεση που σέρνεται στις δικαστικές καλένδες σχεδόν μια δεκαετία! Και σήμερα λοιπόν που ήταν να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση η ειδησεογραφία μας ενημερώνει ότι “λόγω παρέλευσης του ωραρίου της γραμματείας” η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Μάη του 2020.

Αλήθεια, τι το κουράζεται ρε παιδιά τόσο πολύ; Πέστε ότι παραγράφηκε κι αυτή η λαμογία και τελείωσε. Παραπάει το δούλεμα.

tsak-giorgis blokspot .gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ