ΠΑΣ Κόρινθος-Η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέφτει αύριο…Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέφτει, με την ομάδα μας να διεκδικεί την καλύτερη δυνατή θέση!
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο πρωτάθλημα, για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας!
Η φετινή προσπάθεια δεν σταματά εδώ, καθώς ακολουθεί ένας ακόμη μεγάλος στόχος: ο τελικός Κυπέλλου Κορινθίας στις 19/04/2026
Όλοι δίπλα στην ομάδα!  
Αύριο ο αγώνας έχει εορταστικό χαρακτήρα διότι πάρα τα προβλήματα , παίχτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλοι υπερέβησαν εαυτούς και κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία και μάλιστα στην 4η θέση αν το αποτέλεσμα Αύριο είναι Νικηφόρο ή στην χειρότερη ισοπαλία. Πάμε αύριο όλοι γήπεδο να γιορτάσουμε και να βοηθήσουμε την ΜΠΑΡΤΣΑ  μας.