ΠΑΣ Κόρινθος : Ανακοίνωσε το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας

34
Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο κύριος Πάρης Ανδράλας .
Ο Πάρης Ανδράλας μετά από μια σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής ανήκει στη νέα γενιά ταλαντούχων προπονητων και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντική παρουσία ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της Super League 2 και σε ομάδες της Γ Εθνικής που πρωταγωνίστησαν.
Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και από σήμερα μαζί με το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος θα αρχίσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Ήδη από το ρόστερ της περσινής σεζόν έχουν ανανεώσει οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές Διασσινος, Νικολάου , Τριαντάφυλλος ,Μερκούρης , Παπανικολάου , Κουτσουμπελας. ,Τσέλιος και ο επίλεκτος ποδόσφαιριστης μας Δερμιτζάκης και αναμένεται συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας Αργυρόπουλο και άλλους 2 νεαρούς του προηγούμενου ρόστερ και έχουν ήδη αποκτηθεί οι Αλμπάνης, Ντιμπισίδης , Μαγγανάς και αμυντικός μέσος Ιάσων Γλυνός και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθουν οι συζητήσεις με τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ το οποίο με απαίτηση του κυρίου Ανδράλα , δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους 25 παίκτες.
Στόχος του ΠΑΣ Κόρινθος την τρέχουσα σεζόν – ειδικά μετά την αλλαγή της διοικήσεως της ΕΠΟ , η οποία την προηγούμενη σεζόν , κατακρεούργησε μέσω της ΚΕΔ, με επικεφαλής τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Διακοφώτη, Μάνταλο, Σπυρόπουλο και Παπασταμάτη με στημένες διαιτησίες σε τουλάχιστον 7 ματς για να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Παναργειακος – είναι μόνο η άνοδος στην Super League 2.