Πελοποννήσιοι οδηγούν την Τσανακλίδου στην δικαιοσύνη!!!

132

Πελοποννήσιοι οδηγούν την Τσανακλίδου στην δικαιοσύνη!!!Η Τάνια Τσανακλίδου το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4»…

Η Τάνια Τσανακλίδου το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για μία συνέντευξη που είχε δώσει και την οδήγησε σε δικαστικές περιπέτειες.

«Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ανθρωπιάς, στον διπλανό μου και στην οικογένειά μου.

Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει και στο επάγγελμά μου. Πρέπει να σας πω, βέβαια, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω» ανέφερε αρχικά η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Πελοποννήσιοι οδηγούν την Τσανακλίδου στην δικαιοσύνη!.
«Είχα δώσει μία συνέντευξη στην «Αυγή» το 2020, μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, πρέπει να γίνει μία εξέγερση.

Με κάποιους από την Πελοπόννησο με έστειλαν στον εισαγγελέα και είπαν πως αφήνετε να ξεσηκώνετε τον κόσμο σε βιαιοπραγίες.

Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Φυσικά και θα συνεχίσει.

 Ότι ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Τάνια Τσανακλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων για το συμβάν στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου