Περιφέρεια Πελοποννήσου: Το όνομα του Γ.Μπέζου(διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας) στο προσκήνιο για την Κεντροαριστερά

811

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον χώρο των υποψηφιοτήτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η πρόταση στους κύκλους του λεγόμενου προοδευτικού χώρου,να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης ο για 10 χρόνια πετυχημένος στο έργο του, διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, έχει πέσει στο τραπέζι και δείχνει από τις πρώτες αντιδράσεις να συσπειρώνει σε αξιοσημείωτο βαθμό τις ευρύτερες δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” τόσο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ όσο και μια σειρά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε περιφερειακό επίπεδο, αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική μιας τέτοιας υποψηφιότητας, θεωρώντας ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προκειμένου η λεγόμενη δημοκρατική παράταξη στο σύνολο της να κατέλθει στη μάχη των περιφερειακών εκλογών “ενιαία και αισιόδοξα”.

Γεγονός είναι ότι το έργο που επιτελέστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας κατά τη θητεία του 2010-2020 , αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν νέο, ικανό και έντιμο άνθρωπο που μπορεί και συνθέτει απόψεις, με αποτέλεσμα να ακούγονται για το πρόσωπο καλά λόγια από ανθρώπους που ανήκουν σε όλους τους κομματικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ουκ ολίγες φορές στελέχη και άνθρωποι της ΝΔ, είτε από τον αυτοδιοικητικό, είτε από τον συνδικαλιστικό και κοινωνικό χώρο, έχουν εκφραστεί θετικά για το έργο του. Μάλιστα χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ότι στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και συζητώντας τα θέματα Υγείας στη Περιφέρεια, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και για ακόμη μια φορά, εξήρε τη μεγάλη συμβολή και τον αγώνα του, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Γ. Μπέζος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με ισχυρές προσβάσεις και φιλίες με πολλά περιφερειακά στελέχη του στη Πελοπόννησο, συν το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια τέτοια προοπτική σύμφωνα με πληροφορίες θα παρείχε στήριξη, δημιουργούνται οι αναγκαίες αλλά και ικανές συνθήκες να “ανακατέψουν” πολύ την τράπουλα στο πεδίο των περιφερειακών εκλογών.

Η “Ε” επικοινώνησε με τον τον κ. Μπέζο θέλοντας να ενημερωθεί για όλα τα παραπάνω, ο οποίος πολύ λακωνικά μας είπε ότι όντως ένα τέτοιο θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα θα κρίνουν τις προσεχείς μέρες!

Πηγή-eleftheriaonline.gr