“Ποδαρικό” με την 14η αγωνιστική στην Α΄κατηγορία Κορινθίας

75

Με την αυριανή  14η ( προτελευταία  Α΄ γύρου)  αγωνιστική  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, οι 16  ομάδες  που μετέχουν σ΄ αυτό , κάνουν «ποδαρικό» στον καινούργιο χρόνο  το 2020.

Ο απόλυτος πρωτοπόρος του πρωταθλήματος , Ατρόμητος Χιλιομοδίου, κάνει ποδαρικό στο «Θώδειο» Στάδιο του Λουτρακίου, όπου μάχεται στο ντέρμπι  της  ημέρας κόντρα στον ΑΟ Λουτρακίου, ο οποίος θέλει να την νίκη για να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια θέση διεκδικεί και ο Πέλοπας Κιάτου που υποδέχεται στο Κιάτο, τον Ολυμπιακό Λουτρακίκου.

Στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ υποδέχεται  τον  Αστέρα Δερβενίου, ενώ ο Ισθμιακός , στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» αγωνίζεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει την Θύελλα Κ. Διμηνιού, την  ίδια  στιγμή (15:00) που ο ΠΑΣ Κόρινθος μάχεται με τον Τενεάτη  Αθικίων  και  θέλει να επιστρέψει  στις νίκες.  Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου, ενώ στο Ξυλόκαστρο στο ντέρμπι της ουράς ο Πανκαμαριακός μάχεται απέναντι στη Θύελλα Πετρίου.

 

14η Αγωνιστική
ΑΟ Λουτράκι Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Σαρωνικός Γαλατακίου Ελλάς Βέλου
ΑΟ Zευγολατιού Αστέρας Δερβενίου
Ισθμιακός Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Πανκαμαριακός Θύελλα Πετρίου
Παννεμεατικός Θύελλα Κ. Διμηνιού
Πέλοπας Κιάτου ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΠΑΣ Κόρινθος Τενεάτης Αθικίων

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ