Π.Λαμπρινός” Ανέβαλαν χθές εκδήλωση του ΚΕΠΑΠ… πίστευαν ότι θα έβρεχε” φωτο

122
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα
Χθες 20/6/ 2021 στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (περιβολάκια) υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση του ΚΕΠΑΠ..
Η εκδήλωση αυτή δεν έγινε ποτέ… Προσωπικά πήγα να την παρακολουθήσω όμως με μεγάλη μου έκπληξη αντιλήφθηκα, ότι δεν υπήρχε κανείς επί της πλατείας , ούτε συγκρότημα , ούτε φωτιστική κάλυψη, ούτε καρέκλες , ούτε εξέδρα, απολύτως τίποτα …
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση..Μου απάντησαν ότι δεν γνώριζαν και ότι θα με ενημέρωναν σε λίγο ..Πραγματικά λίγο αργότερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η εκδήλωση αναβλήθηκε , γιατί πίστευαν ότι θα έβρεχε ..
Και εδώ ξεκινούν τα ευτράπελα πρώτα-πρώτα ποιος ήταν ο μετεωρολόγος που έκανε την πρόβλεψη αυτή ..και ερωτώ αν έχουμε στο ΚΕΠΑΠ προσλάβει μετεωρολόγος και δεν το ξέρουμε.. ποιός είπε ότι κατά τη στιγμή της εκδήλωσης θα βρέχει και πήρε την ευθύνη της απόφασης αυτής..
Δεύτερον..Γιατί δεν ενημερώθηκε κανένα από τα μέλη του διοικητικού συμβούλους του ΚΕΠΑΠ, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου και φυσικά οι δημότες…Γιατί δεν βγήκε μία ανακοίνωση για όλα αυτά ..
Φίλες και φίλοι είναι προβληματισμοί που δείχνουν που έχει περιέλθει ο οργανισμού μέσα στα δύο χρόνια της παρουσίας τους..Θα ήθελα από κάποιον υπεύθυνο σαφής απαντήσεις στις ερωτήσεις μου..
Σας παραθέτω το πρόγραμμα των πρώτων εκδηλώσεων,
και κανείς , κανείς το εννοώ, δεν έχει δικαίωμα ακύρωσης ή μεταφορά εκδήλωσης εκτός και εάν υπάρχει λόγος έκτακτης ανάγκης και μετά από ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου!!
Κε Δήμαρχε σας εκθέτουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ