Π.Λαμπρινός” Εκεί στο δήμο Κορινθίων μία μικρή δόση ευαισθησίας δεν έβλαψε ποτέ”

74
Την Τετάρτη που μας πέρασε είδα μια ανάρτηση της συνδημότησας μας ,
κας Irene Micheloudaki…
Δεν αντέδρασα άμεσα γιατί ήθελα να διασταυρώσω αν όντως είχε απαντηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο το αίτημα της.. Η κα Micheloudaki ζητούσε από τον δήμο τμήμα (κοινωνική πολιτικής- βοήθεια στο σπίτι) την βοήθεια τους για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.. εδώ να αναφέρω όπως η ίδια γράφει ότι πρόκειται για άτομο με 75% αναπηρία.. Η απάντηση που της δόθηκε κυνική…
Το αυτοκίνητο της υπηρεσίας δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω ελλείψεως καυσίμων..
Όταν λέω ότι έχει χαθεί το μέτρο κάποιοι δυσανασχετούν…
Όμως για το μπαχαλο αυτό κάποιοι ευθύνονται.. κάποιοι πρέπει να ντρέπονται .. κάποιος οι κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις..
Εγώ θα κάνω πρόταση,τα αυτοκίνητα των Αντιδημάρχων ή των διευθυντών κάποιων υπηρεσιών να δίνονται όταν απαιτείται στο τμήμα της κοινωνικής πολιτικής για να αντιμετωπισθούν αυτού του είδους τα προβλήματα αντί κάποιοι να βολταρουν με αυτά… Ακόμη και το AUDI του κου Δήμαρχου θα έπρεπε να διατίθεται για την μετακίνηση ανθρώπων που έχουν άμεση ανάγκη με προβλήματα υγείας μιας κι αυτό δεν ξεμένει ποτέ από καύσιμα .. όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει κάποιοι να σκέφτονται, να υπάρχει λίγο τσίπα, έστω μία μικρή δόση ευαισθησίας.
κάτι που δεν πουλιέται ή χαρίζεται αλλά πρέπει να το έχεις μέσα σου..
Παναγ. Λαμπρινός
Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ