ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βασίλης Δελής -Κόρινθος06-Γεωργακόπουλος 2-0… ο τερματοφύλακας έσωσε απο συντριβή την ΑΕΚ Τρίπολης

87

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ  2-0.

Αν θέλαμε να είμαστε δίκαιοι το σωστό θα ήταν, ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2-0! Αυτο γιατί ο τερματοφυλακας των φιλοξενουμενων έπιανε τα απιαστα και απεσοβησε τουλάχιστον 4 φορές την παραβίαση της εστιας του με τις καταπληκτικες του αποκρουσεις στο 6′  (φάουλ του Φιλη, πήρε το ριμπάουντ ο Σπετσι που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκαρι του τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων) , στο 8′(Παλιατσιος ), στο 78′(Ραπτης ) και στο 86′ όταν τον κεραυνο του Παλιατσιου απεκρουσε φανταστικά σε κορνερ. Χαι λαιφ του αγώνα τα συγχαρητήρια και η αγκαλιά του Παλιατσιου στον Γεωργακοπουλο για την πραγματικά μεγάλη αποκρουση.

Δεν μπόρεσε όμως να κάνει τίποτα στο 23′ στη καρφωτη κεφαλιά του Παλιατσιου μετά την σέντρα του Τσιριγωτη, καθώς και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο πλασέ του Ραπτη από κοντά μετά από φάση διαρκειας.

Στο β’ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και εδωσαν λίγα μέτρα στους φιλοξενουμενους που δεν απειλησαν ιδιαίτερα τον σταθερό τερματοφυλακα Μάνο που πήρε τη θέση του Αθανασοπουλου. Μάλιστα ο νεαρός πορτιερο απεκρουσε εκπληκτικά το δυνατό σουτ του Αρδαμη στο 28′.

Η ομάδα έδειξε σοβαρότητα αλλά τα αβίαστα και εύκολα λάθη έκαναν την επανεμφάνιση τους αν και όλη την εβδομάδα παίκτες και προπονητής δούλεψαν σ’αυτο όπως και στα τελειωματα, άσχετα αν είχαν απέναντι τους ένα καταπληκτικό τερματοφυλακα που είχε διακριθει παλαιότερα με Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής έδειξαν ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμαται και έτσι οι γηπεδούχοι αντιμετωπισαν τους Αρκαδες.

Πάντως τα νεαρά παιδιά της ΑΕΚ έδειξαν καλά στοιχεία και επειδή το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα ίσως σώσουν τη παρτίδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Παναγακος χωρίς προβλήματα αλλά με κατάχρηση της κιτρινης κάρτας, καλοί και οι βοηθοί του Σοβολος -Μπεκιαρης.Όλοι από την ΕΠΣ Λακωνίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Μάνος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου, Σπετσι  (90’Κουινελης ) Αγγελόπουλος  (55’λτ Γκουριωτης ), Τσιριγωτης, Παλιατσιος (92′ Βαρδακας) Ραπτης.   , Γεωργίου  (82 ‘ Παπανικολάου ).

ΑΕΚ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Γεωργακοπουλος,Πετρόπουλος, (27’Τσαλγγιτζοπουλος Α.), Κατης, Καψης, Καιαφας, Κακιωνης  (83′ Μπισιας ), Κεσελασβιλι  (75′ Κολλιοπουλος ) Αρδαμης, Ανδριανος, Παπαδημος, Τσαλγγιτζοπουλος Γ. (58’ λτ Γκαναρας ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ