ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 1-4

118

Νικηφόρα και αήττητη η Κορινθος 06 περασε από τα φιλοξενα Αθικια κερδίζοντας 4-1 τον πολύ καλό Τενεατη.
Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά την καθαρή νίκη επί του ΠΑΣ Κορινθος 2-0 την προηγούμενη Τετάρτη για το κυπελλο ΕΠΣΚ “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ ” είχαν την εδαφικη και τεχνική υπεροχη στη μεγαλύτερη διαρκεια του αγώνα.
Η ομάδα του Τενεατη ήταν αξιομαχη προσπάθησε να αντισταθεί στον μεγάλο αντίπαλο της αλλά υπεταγη φυσιολογικά στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Μάλιστα απειλησαν την εστία του Κεμαλαι στο 4’και στο 68′ αλλά οι επιθετικοί των γηπεδούχων νικηθηκαν από τον πορτιερο των νικητών. Σκόρερ για την ομάδα του Μπινιαρη ο Τζανετος στο 11′ & στο 83′, ο Δημητριάδης στο 38′ & ο Λυγκος στο 52′. Από τον αξιομαχο Τενεατη μείωσε σε 1-4 ο Σεγγας στο 88′.Συμπερασματικα άλλη μια νίκη για την Κόρινθο 06 που περιμένει να βγει η απόφαση της Πειθαρχικης Επιτροπής της ΕΠΟ όπου ελπίζει να της επιστραφούν οι 3 βαθμοί και να επιστρέψει στη κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθληματος Α’ κατηγορίας Κορινθίας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ο Καρακασης…Καλοί οι βοηθοί του Βλαχοπανος -Σανος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΤΕΝΕΑΤΗΣ :Ταμπακου, Γκουριωτης (58′ Σεγγας ), Παπαϊωάννου, Μαρινος,Ε.Οικονόμου Ολαρασου, Δουβης, Τζαναβαρας (87′ Δελησταθης ), Καραχοντζιτης Λεκκας (77′ Σινανι ), Μεναι.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλαι, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Τριμπονιας (81′ Λαζαρου), Λυγκος, Τζανετος (87′ Βρενοζι ), Δημητριάδης, Αραπογλου, Βασος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ