ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ “Χ-ΑΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ 06

92

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06  1-1 Πολύτιμη η ισοπαλία της Κορινθου 06 στο γήπεδο “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” των Σπάτων κόντρα στον τοπικό Αήττητο.

Όμως όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι η ομάδα μας, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην επίθεση οι παίκτες της, θα επεστρεφε στην εδρα της με το τρίποντο .

Το παιγνίδι μέχρι το 25′ ήταν αναγνωριστικο και από τις δύο ομάδες, αλλά η συνέχεια αποζημιωσε τους 350 θεατές του αγώνα. ( Σ.Σ.Πόσοι ήταν από την Κόρινθο θα το πληροφορηθειτε από τον καταμετρητη του αγώνα…).

Οι δύο ομάδες είχαν επισκέψεις στις αντιπαλες εστίες χωρίς ομως την μεγάλη ευκαιρία ,αλλά στο 37′ οι αμυντικοι της Κορινθου 06 δεν μπορεσαν να διωξουν τη μπάλα και ο Πρεντικ με δυνατο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Αμεση η απάντηση της ομάδας μας σε κίνηση για σεμινάριο αφού ο γκολκηπερ Αθανασοπουλος λίγο έξω από την περιοχή του, έδωσε με το χέρι στον Χουσελα αυτός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλασαρε ιδανικά τον Στεφανιδη για το 1-1 στο 42′.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η μπάλα δικαιολογησε τον χαρακτηρισμό του Ιβιτσα  Οσιμ, αφού ο Παλιατσιος με εξουδετερομενο τον Στεφανιδη σουταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του. Ακόμα μια καρφωτη κεφαλιά πάλι του Παλιατσιου στο 45+  εδιωξε εντυπωσιακά ο Στεφανιδης.(Παρη μην απογοητευεσαι κάνε το παιγνιδι σου και θα ερθουν και τα γκολ ).

Στο β’ημίχρονο ο Τζαναβαρας αναγκάστηκε να αλλάξει δύο από τους καλύτερους παίκτες του Α’ημιχρόνου λόγω τραυματισμων, τον Αγγελοπουλο και τον Χουσελα,έχασε την ταχύτητα της η ομάδα μας και αναγκαστηκε να δωσει γήπεδο στους γηπεδούχους οι οποίοι εκτός από την φάση του Πρεντικ στο 60′ δεν ανησυχησαν την άμυνα της Κορινθου 06,αντίθετα με την ομάδα μας που το καταπληκτικό σουτ του Παρη Παλιατσιου στο 78,’ εξίσου εκπληκτικά εδιωξε ο Αθανασοπουλος σε κορνερ. Ακόμα στις καθυστερήσεις ο Ραπτης έχασε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα μας αλλά προ του Στεφανιδη έχασε κοντρολ και το γκολ.

Εκείνο που παρατηρησαμε και το έχει δει και ο Τζαναβαρας ειναι τα εύκολα και αβίαστα λάθη που κάνουν οι παίκτες μας. Αν το διορθώσουν αυτο η ομάδα μας θα γίνει πιο καλή και πιο αποτελεσματικη.

Έτσι η Κορινθος 06 έφτασε τους 4 βαθμούς την Κυριακή θα τους κάνει 7 κόντρα στην αδύνατη ομάδα της ΑΕ Τρίπολης  (εκτός βέβαια συγκλονιστικου απροόπτου ) και θα έχουμε στενοχωριες για μερικούς -μερικους.

ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ του Ξηρογιαννη  (Σοφός -Καλαμπουκας ) από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΑΗΤΤΗΤΟΣ. Στεφανιδης, Ξαγοραρης  (71′ Γερολυμος), Σπιτζος, Κασαπης, Στυλιανοπουλος  (57′ Γραμματικας), Ασλανι, Ντουσαι, Πρεντικ, Βενετης, Τζανουλινος, Δριτσας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Αθανασοπουλος, Δημητρίου, Φιλης, Ντερτιλης, Κωστοπουλος, Σπετσι, Τσιριγωτης  (87′ Βατουσιαδης ) Χουσελας  (λτ 70’Μαγγινας ), Παλιατσιος, Αγγελόπουλος  (64′ λτ Γεωργίου ) Ραπτης.      ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σέ 3 άγωνιστικες)
1. Ρόδος                           4 – 0         7
2.Μαρκό                          3 – 1         5
3.Άήττητος Σπάτων      4 – 3        5
4. ΑΟ Ύπάτου                 2 – 1          5
5. Κόρινθος ’06              4 – 3        4
6. Παναρκαδικός           2 – 3        4
7. Θύελλα Ραφήνας       3 – 2        4
8. ‘Αχαρνα’ι’κός *          2 – 2        3
9. Παλληνιακός              1 – 1         2
10. Νέα Άρτάκη             1 – 1        2
11.  Αιολικός *                 0 -0         1
12. Κιθαιρών Καπαρ.   0 – 4      0
13. ΑΕΚ Τρίπολης         1 – 6        0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ