Σε δύσκολη θέση ο Τσιάρτας: Σε λίγο δεν θα βρίσκει σούπερ μάρκετ

134

Σε μία κίνηση που προκαλεί θετική αίσθηση προχώρησε σήμερα η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, στηρίζοντας δημόσια τη διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την γιορτή του πατέρα, που έδειχνε να κρατά στα χέρια του την κόρη του, η οποία τον είχε ζωγραφίσει.

Η κίνηση της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ αδειάζει πλήρως και τον πρώην ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος βγάζοντας τα ομοφοβικά ένστικτά του είχε γίνει έξαλλος με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα Lidl, δημοσίευσαν στους επίσημους λογαριασμούς της αλυσίδας στα social media, την διαφημιστική αφίσα του ΑΒ Βασιλόπουλου, γράφοντας πως: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Βέβαια η εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει να ψωνίζει από τον Βασιλόπουλο αν δεν αποσύρει την διαφήμιση.

Τα πράγματα τώρα σκουραίνουν ακόμα περισσότερο καθώς αν μετά τα Lidl ακολουθήσουν και άλλα σούπερ μάρκετ ανάλογη υποστήριξη ο κ. Τσιάρτας σε λίγο καιρό δεν θα έχει σούπερ μάρκετ για να ψωνίζει… Εκτός αν αλλάξει γνώμη μετά την κατακραυγή!

Vasilis Tsiartas@VasilisTsiartas

Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν. https://twitter.com/abvassilopoulos/status/1274585339395358721 

AB Vassilopoulos@ABVassilopoulos

Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά! #HappyFathersDay

Προβολή εικόνας στο Twitter
775 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ