Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή παράπλευρης οδού στα διόδια του Ισθμού –

43

Σε πλήρη εξέλιξη, όπως μπορείτε να δείτε  φωτορεπορτάζ που βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή των δύο προσωρινών ραμπών πρόσβασης πλησίον του σταθμού διοδίων του Ισθμού, μετά την εντολή του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις υποδομές, Νίκου Ταχιάου, ώστε να αρθεί η επιβάρυνση των πολιτών και να αποκατασταθεί η λειτουργία της οδού στο τμήμα από τον σταθμό διοδίων έως και τον ανισόπεδο κόμβο των Αγίων Θεοδώρων…

 

Η λύση αυτή κρίθηκε αναγκαία από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς, παρά τη δωρεάν διέλευση από τα διόδια, οι κάτοικοι αλλά και οι εργαζόμενοι των εταιρειών της ευρύτερης περιοχής, είναι υποχρεωμένοι να διανύουν μια αρκετά μεγάλη απόσταση η οποία φθάνει τα 35 χιλιόμετρα, γεγονός που αυξάνει το χρόνο και επιβαρύνει το κόστος μετακίνησης τους. Μάλιστα, το χθεσινό τραγικό γεγονός με τον θάνατο ενός 64χρονου επιχειρηματία, ο οποίος διέμενε στην περιοχή, απέδειξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την αναγκαιότητα διάνοιξης του συγκεκριμένου σημείου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, με βάση την εξέλιξη των εργασιών, είναι πολύ πιθανό μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οι νέοι κόμβοι να δοθούν στην κυκλοφορία.

 

Η προσωρινή αυτή λύση, αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρείς μήνες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας κοντά στον Ισθμό, η οποία κατεδαφίστηκε μετά το τροχαίο με το βυτιοφόρο την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι μέχρι να τεθούν σε λειτουργία οι ράμπες, ισχύει κανονικά η δωρεάν διέλευση στον Σταθμό Διοδίων του Ισθμού για τους μόνιμους κατοίκους και τους εργαζομένους στην περιοχή.

 

 

πηγή-loutraki365.gr