Σοβαρός τραυματισμός 4χρονου στο 12ο νηπιαγωγείο Κορίνθου!!! -Τι καταγγέλλει η μητέρα

795

Ένα σοβαρό περιστατικό με 4χρονο παιδί σημειώθηκε στο 12ο νηπιαγωγείο Κορίνθου

Σε επικοινωνία  με τη μητέρα του παιδιού Χ.Σ, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Το περιστατικό συνέβη στο 12ο νηπιαγωγείο Κορίνθου. Το παιδί μου, 4χρονών, χτύπησε στο παιχνίδι με άλλο παιδάκι σοβαρά στο μάτι, με αποτέλεσμα να πάθει τραυματική απόπτωση κερατοειδούς.

Καταγγέλλουμε τη διευθύντρια, ότι δεν μας ενημέρωσε για την υγεία του παιδιού μας. Η ίδια παρέδωσα το παιδί στη διευθύντρια το πρωί

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9.30 το πρωί και το μάθαμε όταν πήγαμε να πάρουμε το παιδί που έκλαιγε από τους αφόρητους πόνους στη 1 περίπου το μεσημέρι που σχόλασε!

Εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό το παιδί έχει υποστεί και ψυχολογικό σοκ. Ως γονείς έχουμε προβεί σε μηνυτήρια αναφορά και στην πρωτοβάθμια”.

 Επικοινωνήσαμε  με την διευθύντρια του 12ου νηπιαγωγείου Κορίνθου και η ίδια μας ανέφερε: “Δεν γνωρίζω αν είμαι αρμόδια να απαντήσω. Για το θέμα έχω ενημερώσει σχετικά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση”

  Επικοινωνήσαμε  και με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κορινθίας. Σε δηλώσεις του ο προϊστάμενος κ. Δ. Ντρίμερης ανέφερε: “Γνωρίζω για το περιστατικό και σας αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή που το ενημερωθήκαμε ξεκινήσαμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες οι οποίες είναι σε εξέλιξη…”

πηγή-/korinthiannews.gr