Σοφικό ΔΕΝ είναι μόνο το Ράντζο και το Γιέμ-φωτο

1051

Γράφει ο Παναγιώτης (Peter) Σπύρου

Ενώ ο πρόεδρος του Σοφικού καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να δήξει έργο στο κέντρο του χωριού (όσα βλέπει η πεθερά ) λίγους μήνες πριν τις Δημ. Εκλογές γαντζωμένος στην προεδρική καρέκλα που δεν λέει να αφήσει ενώ έχει λήξει η θητεία του (το προχτεσινό Δημοτικό συμβούλιο ήταν αφιερωμένο στα ανδραγαθήματα του),λίγα μέτρα παρακάτω έχει δημιουργηθεί ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

Εικόνες ντροπής όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με τον πρόεδρο να φέρει μεγάλη ευθύνη μιας και έχει βάλει το χέρι του για να υποβαθμιστεί μια τόσο σημαντική περιοχή .Η θέση ΑΥΓΩΝΑΣ είναι ένα στολίδι του Σοφικού και γενικά της ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ όμως ο πρόεδρος του Σοφικού την έχει ξεγραμμένη και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τα σκουπίδια αλλά και απο το κόκκινο χαλί που στρώνει στα εργοτάξια που στήνουν οι ολιγάρχες για να εγκαταστήσουν ΑΠΕ .

Αγαπητέ συγγενή αν αγαπάς το ΣΟΦΙΚΟ κάνε τα αυτονόητα ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ την χωματερή και τιμώρησε τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που πετάνε σκουπίδια στα ρέματα. Δεν είναι μόνο στην Αυγώνα ,είναι και στην Πίουζα προς τον Τζάλικα. Ξεσήκωσε τους κάτοικους του χωριού που περιμένουν κάποιον να τους εμπνεύσει και να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει και που το δίνετε δώρο στους ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και κάνε αυτό που είχες υποσχεθεί και δηλώσει δημόσια (θα πάρω τα όπλα αν έρθουν να καταστρέψουν τα βουνά μας ).

Κάνε όλα αυτά και σου υπόσχομαι ότι θα κάνω αγώνα να πείσω τον κόσμο ότι ήσουν ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από το χωριό μας

πηγή-ekorinthos.gr