Σπέσιαλ εκμέκ με κρέμα και επικάλυψη γλάσο !!!

10

Σπέσιαλ εκμέκ με κρέμα και επικάλυψη γλάσο !!!
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
1 πακέτο κανταΐφι
250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
Ανοίγουμε πολύ καλά το κανταΐφι σε ένα ταψί και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο το ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να παει παντού το βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινισει στους 189 βαθμούς
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά

ΣΙΡΟΠΙ:
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη,
2 φλιτζάνια τσαγιού νερό,
μισό χυμό χυμό.λεμονιού φρέσκο
Βράσιμο.4 λεπτα

ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,
8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
3 κρόκους αυγών,
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο,
1 βανίλια

Ζεσταίνουμε γάλα ζάχαρη,ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλαουρ με το αλεύρι μόλις πήξει κατεβάζουμε.
Ρίχνουμε κρόκους,βούτυρο βανίλια.

ΓΛΑΣΣΟ:
2 φλιτζάνια άχνη ζάχαρη με λίγο νερό

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε.το μισό καταϊφι στο ταψί και το σιροπιάζουμε με το μισό σιρόπι βάζουμε πάνω την κρέμα,πάνω στην κρέμα ξανά κανταϊφι και το σιρόπι βάζουμε πάρα πολύ απαλά κουτάλια κουτάλια τελειώνουμε με λίγη κρέμα και απάνω γλάσο και καρύδια,αμύγδαλα!!

πηγή