Στίγκας: «Οι Σπαρτιάτες είναι δικό μου κόμμα» – «Ο Κασιδιάρης δεν με κρατάει από πουθενά»

51

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνουν οι εσωκομματικές κόντρες που έχουν ξεσπάσει στους «Σπαρτιάτες» με τον πρόεδρο, Βασίλη Στίγκα, να τονίζει πως «το κόμμα είναι δικό μου και όχι του Κασιδιάρη»! Αυτό τόνισε μιλώντας στον Realfm 97.8, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν τον «κρατάει» από πουθενά.

Αναφερόμενος στις πρακτικές των βουλευτών του, ο κ. Στίγκας δήλωσε: «Δεν είναι θέμα ελέγχου. Όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Αν θέλει κάποιος να το λέει ότι ελέγχει βουλευτές είναι δικό του θέμα. Την ανακοίνωση που έβγαλαν οι βουλευτές δεν την υπογράφουν και οι 11. Ξέρω ότι πάνω από τρεις βουλευτές δεν συμφωνούν με την χθεσινή ανακοίνωση.

Και συνέχισε: «Τους τρεις κυρίους που διέγραψα, τους διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε. Είναι διαφορετικά. Δεν είναι 11 οι βουλευτές. Έχουν κάποιο απωθημένο ενδεχομένως με τα νούμερα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 8 βουλευτές ακόμα στους “Σπαρτιάτες”. Με κάποιους έχω μιλήσει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχουν καμία σχέση ιδιαιτέρως με το κείμενο που ανάρτησαν οι 3 διαγραφέντες. Το θέμα είναι ότι βγαίνουν οι διαγραφέντες και λένε κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Μάλιστα χθες έβγαλαν ένα e-mail που δεν προερχόταν από το επίσημο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Προσπαθούν να κάνουν κόμμα μέσα στο κόμμα».

Οι «βόμβες» για απειλές και πλαστογραφίες

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών είχε μιλήσει και στο Open, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για απειλές εναντίον του, αλλά και για υπόθεση πλαστογραφίας!

«Δεν εκβιάζομαι. Με έχουν εκβιάσει με πολλούς τρόπους. Το λέω ευθέως». Ο ίδιος θέλοντας να εξηγήσει τα όσα είπε περί «μαφιόζικων μεθόδων» για τους βουλευτές του, είπε πως «οι ίδιοι μου έχουν προτείνει να περάσω σε ανομίες. Να πάω ένα κομμάτι της χρηματοδότησης αλλού. Όλα γίνονται για τα λεφτά και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι βεβαίως».

Παράλληλα, ο κ. Στίγκας ανέφερε πως η ανακοίνωση εναντίον του από τα 11 μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, δεν έχει την υπογραφή όλων των βουλευτών του κόμματός του. «Η ανακοίνωση που υπογράφουν οι 11 δεν είναι σε καμία περίπτωση 11. Είναι πολύ λιγότεροι. Πλαστογράφησαν την υπογραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας.

cnn.gr