Σταύρος Δανιήλ- “Αδιάβαστος” για μια ακόμα φορά ο κ. Νανόπουλος”…? στο θέμα του ΚΑΟΚ φταίει η υποβολέας του

53
Χθες ο κ. Νανόπουλος “αδιάβαστος” για μια ακόμα φορά ήθελε να θέσει θέμα ΕΞΩΣΗΣ της ομάδας του ΚΑΟΚ από τα γραφεία που έχει “καταλάβει στο στάδιο”, από τη νέα δημοτική αρχή.
Δεν ρώτησε λεπτομέρειες ο ίδιος ως όφειλε, του το απέκρυψαν και εκείνοι που θα έπρεπε να του πουν όλη την ιστορία.
Ξεκαθάρισα, ως υπεύθυνος τους Σταδίου, χθες στο Δ.Σ. πως δεν διώκεται ο ΚΑΟΚ αλλά ως νέα δημοτική αρχή επιθυμούμε να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα.
Και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει καταλάβει τα γραφεία εκεί σαν να ήταν δικά της.
Και όταν ζητήθηκε από εμάς να αδειάσει ο χώρος γιατί εκεί θα στεγαστεί η αντιδημαρχία Αθλητισμού ώστε να βρισκεται δίπλα στον πολίτη, στους γονείς, στις ομάδες, φαίνεται πως δεν άρεσε.
Κατόπιν αυτού έχουμε να ενημερώσουμε τον πρώην δήμαρχο, γιατί δεν το γνωρίζει, πως όλες οι ομάδες υπογράφουν ένα χαρτί που λέει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει εκπληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις ετών και παρ’ όλα αυτά ο κ. Νανόπουλος έγινε ο θεσμικός υπερασπιστής της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εμείς όπως έχει πει και ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης θα επαναφέρουμε τα ΙΣΑ δικαιώματα και υποχρεώσεις μεταξύ των ομάδων μας.
Δεν έχουμε με κανέναν τίποτα. Όλα θα τα ξεκινήσουμε από την αρχή με δικαιοσύνη και όχι ρουσφετολογικές αντιλήψεις.
Το χρωστάμε σε εκείνες τις ομάδες που υπήρξαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και είχαν “ψαλιδισμένα” δικαιώματα πάντα.
Μόνο έτσι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πάνε χέρι χέρι επιδεικνύοντας ένα άλλο ήθος.
Αυτό θα υπηρετήσουμε.Υποσχθεθηκα πως θα είμαι δικαίως προς όλους και όχι μόνο σε αυτούς που πιθανόν μας στήριξαν γιατί πρώτα από όλα είμαστε λάτρες του αθλητισμού ..
 πηγή-Stavros Daniil