Στην Κόρινθο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, περιόδευσε στην αγορά συνομίλησε με πολλούς πολίτες-φωτο

1055

Στην Κόρινθο βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στην αγορά της Κορίνθου, ξεκινώντας στις 12  το πρωί από τον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού, όπου συνομίλησε με πολλούς πολίτες.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να τον ενθαρρύνουν να προωθήσει πολιτικές που θα δίνουν απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας η πρώτη νομοθετικής ρύθμιση
Τα   διλήμματα της κάλπης και το μήνυμα νίκης από την Κόρινθο στη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα
Ως εδώ στην απαξίωση την εκμετάλλευση στην εξαπάτηση ως εδώ στην αδικία ανέφερε από την Κόρινθο σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο κέντρο της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες.
Πολύς ο κόσμος που έσπευσε σε αυτή την συνάντηση, πραγματικά εντυπωσιακό για πρωινό στο κέντρο της πόλης
Το μήνυμα από εδώ από την Κόρινθο – ανέφερε ο κ. Τσίπρας – ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ Η νικη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει κυβέρνηση στον τόπο Δεν θα πάμε σε περιπέτειες διπλών και τετραπλών εκλογών
Η πιο ισχυρή ψήφος διαμαρτυρίας η πιο αντισυστημική είναι αυτή που θα πλήξει το σύστημα που μας κυβερνά η ψήφος που θα πονέσει τα συμφέροντα είναι η ήττα της Ν.Δ.
Ψήφος στο ΣΥΡΖΑ σημαίνει τέσσερα πράγματα αύξηση μισθών μείωση τιμών ρύθμιση χρεών και δίκαιο
Το δίλλημα το μεγάλο είναι η προστασία στην περιουσία τους ή στην λεηλασία της Ρύθμιση δανείων ή αναδιανομή Η ελληνική κοινωνία θα αποφασίσει την προστασία και την ρύθμιση