ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

826

Τον σεβάσμιο Γέροντα της Εκκλησίας, Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, στην Τρίπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, ώστε να υποβάλει τα σέβη και να λάβει την ευχή του εν όψει του Αγίου Πάσχα. Οι δυο ιεράρχες συζήτησαν σε κλίμα εγκαρδιότητας θέματα εκκλησιαστικής επικαιρότητος καθώς και γενικού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν ευχές για «Καλή Ανάσταση»!

Στη συνέχεια ο Ποιμενάρχης μας έγινε δεκτός από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα όπου συζήτησαν τα κεφαλαιώδη, για την εκκλησιαστική ζωή του τόπου μας και τις δραστηριότητες της Ι. Μητροπόλεως μας εν εξελίξει έργα, μετά την ένταξη και χρηματοδότησή τους από την Περιφέρεια,.

Τα έργα αυτά αναμένεται να δώσουν πνοή και να προσφέρουν κοινωνικά όχι μόνο στην Κορινθία αλλά και στην Πελοπόννησο γενικότερα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και εκείνος, όπως πάντοτε, διαβεβαίωσε ότι θέτει τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στην διάθεσή της Ιεράς Μητροπόλεως μας για το αξιοσημείωτο και σημαντικό έργο, που αυτή επιτελεί, ενώ αντάλλαξαν ευχές για το επερχόμενο Άγιο Πάσχα του Σωτήρος Χριστού και της Εκκλησίας μας!