“ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΑΗ … ΠΑΜΕ ΚΑΛΠΗ!”

561

Έλενα Κονομόδη, Δικηγόρος, Υπ.Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Στις 21 του Μάη…πάμε κάλπη !

Στις εκλογές της Κυριακής δίνουμε το παρόν και το παλμό μέσα από την ψήφο μας! Στις 21 του Μάη παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και φτιάχνουμε από τη αρχή τη συνθήκη για μια δικαιότερη κοινωνία και ένα δημοκρατικότερο κράτος. Όλες και όλοι μαζί αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε μια κοινωνία χωρίς ανισότητες και διακρίσεις, μια κοινωνία με αξιοπρέπεια, δικαιώματα και ασφάλεια.

Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κορινθίας,  σας καλώ όλους να πάρετε τις τύχες σας, στα χέρια σας! Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και κυρίως τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες και να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από 15 χρόνια επαγγελματικής πορείας, βρισκόμενη πάντα  με αίσθημα ευθύνης σε θέση μάχης στο πλευρό των συμπολιτών μου, προσδοκώ συνεχίζοντας αυτή την σχέση εμπιστοσύνης να συμπορευθώ  μαζί τουςμε αξιοπιστία  από ένα νέο μετερίζι .

 

Στις 21 του Μάη ας μην αφήσουμε τους άλλους να γράψουν το σενάριο της ζωής μας! Στις 21 του Μάη θα μιλήσει ο λαός και η νεολαία! Δικαιοσύνη παντού !