ΣΥΡΙΖΑ: Φαβορί Έ. Αχτσιόγλου αλλά εκρηκτική άνοδο Στ. Κασσελάκη

63

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε με βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Κασσελάκης, και από ότι φαίνεται έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική με το… καλημέρα.

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες εμφανίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη ήδη στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία εδώ και μήνες θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι φαίνεται να χάνουν αρκετό έδαφος, με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Παππά να εμφανίζουν πολύ υψηλές αποδόσεις (δηλαδή λιγότερες πιθανότητες εκλογής). Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Τζουμάκα, ο οποίος τοποθείται στην τελευταία θέση.

Οι Stoiximan και Bet365 εμφανίζουν πολύ χαμηλές αποδόσεις για Αχτσιόγλου και Κασσελάκη, με την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να έχει βραχεία κεφαλή. Οι αποδόσεις πάντως μεταβάλλονται συνεχώς και σε ορισμένες στιγμές οι δύο βασικοί αντίπαλοι εμφανίζονταν ισόπαλοι.

ΣΥΡΙΖΑ: Φαβορί Έ. Αχτσιόγλου αλλά εκρηκτική άνοδο Στ. Κασσελάκη δείχνουν οι στοιχηματικές

365

Στ. Κασσελάκης: Μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη

Στo βίντεο της υποψηφιότητάς του, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πιο ικανός από τους άλλους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, να κερδίσει στις εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Θέλετε να βάλετε απέναντι στον κληρονόμο Μητσοτάκη ένα άτομο αυτοδημιούργητο;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στους δήθεν άριστους ένα άτομο που μιλάει καλύτερα αγγλικά από αυτούς, που τους έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στον Πρωθυπουργό της δήθεν οικονομικής σταθερότητας ένα άτομο που ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και επιχειρείν από εκείνον, επειδή έχει δουλέψει και επιχειρήσει;

Θέλετε να βάλετε απέναντι στον σκηνοθετημένο Πρωθυπουργό του Γκρίνμπεργκ έναν άνθρωπο με ενσυναίσθηση;

Θέλουμε να βάλουμε απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάποιον που θα τον νικήσει;

Εγώ έχω όρεξη, δεν έχω καμία απολύτως εξάρτηση, δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη.

Η υποψηφιότητά μου είναι ριζοσπαστική. Όπως και η ζωή μου”.

Πηγή: TheToc