ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Αποτέλεσμα μηδέν – Τραγική η υποστελέχωση του Νοσοκομείου

1534

Αισθήματα αγανάκτησης και αγωνίας έχουν οι κάτοικοι της Κορινθίας  για τα προβλήματα στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, που  αναδεικνύονται καθημερινά με τραγικό τρόπο.

Στον απόηχο καταγγελιών Ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού , πολιτών και κομμάτων

πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των γιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου με τους θεσμικούς φορείς του τόπου.

Συζητήθηκε η τραγική έλλειψη ιατρών και υπήρξε  δέσμευση για στελέχωση τριών ιατρών

δίχως όμως να υπάρξει και η ανάλογη δέσμευση του πότε θα γίνει επιτέλους …

Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το περιστατικό της ιατρού που κάλυπτε ορισμένες εφημερίες  εφημερίες και την απέσυραν  με εντολή του ΥΠΕάρχη πριν από λίγες μέρες   ως “ποινή ” γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί επειδή  εφημέρευε μόνη της επί 24 ώρες!!!

Εν πάση περιπτώσει όμως αποφασίστηκε η επιστροφή της στο τμήμα .

Στην σύσκεψη επέτρεψαν τη συμμετοχή μόνο των δύο υπουργών του νομού, των κ. Δήμα και Ταγαρά ,των δύο   βουλευτών, Κόλλια και Ψυχογιού καθώς και των , δημάρχων Νανόπουλου, Σταματόπουλου και Φρούσιου,του αντιδήμαρχου Λουτρακίου Τάσου Σακελλαρίου, τέλος οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες , Βυτινιώτης, Κόρκα  Γκιολής και Οικονόμου .

Δυστυχώς στην σύσκεψη δεν επέτρεψαν στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους του νομού  να παρακολουθήσουν και να κάνουν  ,πραγματικές ερωτήσεις    δίχως καμία δέσμευση ή κάποιο πολιτικό ή κομματικό συμφέρον με στόχο την απόκρυψη των τεράστιων προβλημάτων του νοσοκομείου και όχι μόνο αυτό , αλλά τους απαγορεύτηκε   η είσοδος και τους υποχρέωσαν να παραμείνουν μόνο στον προαύλιο χώρο κατ εντολή της διοικήσεως!!!

Παρα ταύτα το “αποκρυστάλλωμα” αυτής της συνάντησης ήταν μηδαμινό εφόσον ουσιαστική δέσμευση δεν υπήρξε.