Τα δύο σημεία στο Δήμο Κορινθίων που ευθύνονται για θλιβερά στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων και …

42

Τα οδικά ατυχήματα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού Κορινθίας καθώς και της  σύγχρονης κοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, και αποτελούν πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 5 έως 29 ετών. Ανάμεσα στις κύριες αιτίες πρόκλησης οδικών ατυχημάτων που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα είναι η ταχύτητα, η επιθετική συμπεριφορά, η απόσπαση της προσοχής, η κόπωση και η υπνηλία. Επιπροσθέτως, τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος, όπως οι καιρικές συνθήκες, η ώρα της ημέρας αλλά και ο τύπος του οδικού δικτύου, επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την οδική ασφάλεια.

Η Πρώτη news Κορινθίας δέχθηκε μία καταγγελία ευαισθητοποιημένου αναγνώστη  αναγνώστη για δυο σημαντικά οδικά  προβλήματα που σχετίζονται με τα θλιβερά ποσοστά ατυχημάτων και θανάτων , την οποία και σας την παραθέτουμε

“Υπάρχουν 2 σημαντικά προβλήματα τα οποία χρονιζουν και δεν υπάρχει ενδιαφέρον.  Το πρώτο είναι ο δρόμος καρμανιόλα στο mall μέχρι τη γέφυρα Λέχαιο με πολλά ατυχήματα  . Ούτε διαγραμμισεις ουτε κυκλικοι κόμβοι ουτε άσφαλτος.  Ένας δρόμος αφημενος στη μοίρα του  . 

Και δεύτερον η διχάλα ποσειδωνιας νοσοκομείου  . Ποιος στρίβει ποιος έχει προτεραιότητα που σταματάς.  Ένα μπάχαλο.  Δεκαετίες τώρα κανένας δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται. 
Το κτίριο της αστυνομίας που θα έπρεπε να παραδοθεί φέτος υπάρχει  ????? 
 “