Τελευταία ημέρα κακοκαιρίας η σημερινή, Αλκυονίδες ημέρες προ των πυλών

481

Μέχρι το μεσημέρι επηρεάζονται από ισχυρές βροχές Κυκλάδες, Κρήτη, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα, στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος – Μπορεί να χιονίζει στην Πάρνηθα αλλά έρχεται ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο

Τελευταία ημέρα κακοκαιρίας  η σημερινή, με ισχυρές βροχές και βοριάδες έως και εννέα μποφόρ στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Το πρωί της Παρασκευής θα υπάρξει παγετός  σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία και υπάρχει χιόνι, ωστόσο, το Σάββατο θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Ματαιώθηκαν δε, τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, με απόφαση των εταιριών ακτοπλοΐας, λόγω των ισχυρών ανέμων, το μεσημέρι θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Δεμένα τα πλοία και στη Ραφήνα ενώ από Λαύριο δεν αναχωρούν για Κέα και Κύθνο.

Χιονίζει από χθες το βράδυ στα ορεινά της Αττικής, ενώ είναι κλειστή είναι η Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ.

Μπορεί βέβαια να χιονίζει στην Πάρνηθα αλλά έρχεται ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο…

Αφήνοντας πίσω τη νέα τριήμερη κακοκαιρία, ο καιρός, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, βελτιώνεται περισσότερο το Σαββατοκύριακο, ενώ Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερος.