Την Tετάρτη 25 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Κορινθίων

69

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 § 1 του Ν. 4555/2018, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την  25η  Σεπτεμβρίου  2019 ημέρα της εβδομάδος  Tετάρτη  και ώρα 19:00  στο Δημαρχιακό Κατάστημα (οδός Κολιάτσου 32, 2ος όροφος) με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Τροποποίηση της αριθμ. 87/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το δανειστικό συμβόλαιο για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Κ. Σοφικού»
  2. Εξέταση αιτήματος κατοίκων Κοινότητας Σοφικού σχετικά με την επιστροφή της καμπάνας εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφικού.
  3. Συναίνεση του Δήμου στην ανάκληση Προεδρικού Διατάγματος περί διαλύσεως του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βάσου Πετροπούλου και Παναγιώτου Γαρταγάνη» και περί αναδρομικής αναβίωσης της νομικής του προσωπικότητας
  4. Καθορισμός δικαιούχων –χρηστών και ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας του Δήμου Κορινθίων.
  5. Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος και  Δημοτικού Προϋπολογισμού έτους 2019
  6. Τροποποίηση της αριθμ. 300/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο Υποβολή αιτήματος ένταξης και χρηματοδότησης έργου στα πλαίσια της πρόσκλησης VIII του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας»
  7. Eπί αιτήσεως θεραπείας του Τελωνείου, περί τοποθέτησης σήμανσης δύο (2) αποκλειστικών θέσεων στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων επί της οδού Απ. Παύλου με αρ. 27, Κόρινθος.
  8. Χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης επί της οδού Αισώπου με αρ. 8 στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα της πόλης της Κορίνθου.
  9. Χορήγηση άδειας έγκρισης εισόδου-εξόδου οχημάτων μονάδας της επιχείρησης «ΙΩΑΝΝΗΣ Χ. ΓΕΩΡΓΑΣ Ο.Ε.» στην περιοχή «Πύργος» Δ.Κ .Κορίνθου.
  10. Καθορισμό τιμής μονάδος οφειλής λόγω προσκύρωσης έκτασης της Σάκκουλη Γιαννούλας του Αθανασίου, που αφορά την αρχική ιδιοκτησία με αρ. κτ. 0506059 (τελικό οικόπεδο 04 στο Ο.Τ. 718) στο σχέδιο πόλης της περιοχής «Μπαθαρίστρα – Δέλτα» Κορίνθου.
  11. Διατήρηση ή μη απαλλοτρίωσης για την ιδιοκτησία με κωδικό αριθμό κτηματογράφησης 0506017 του ΟΤ. 718 στην περίμετρο του σχεδίου της περιοχής «Μπαθαρίστρα – Δέλτα» του Δήμου Κορινθίων
  12. Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής “Αγίου Γεωργίου” του Δήμου Κορινθίων στο Κ.Φ.262
  13. Γνωμοδότηση για την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων ή ορθοφωτοχαρτών κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στη Δημοτική Κοινότητα Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων, κατά τα οριζόμενα της παραγράφου 1 του άρθρου 35 του Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60/Α/31-3-2011)
  14. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιας δικηγόρου
  15. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιας δικηγόρου
  16. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου
  17. Παράταση της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση Πεζοδρομίων Χιλιομοδίου»
  18. Παράταση της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών του υδραυλικών έργων στις Δημοτικές Ενότητες Άσσου –Λεχαίου και Τενέας του Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που πλήγηκαν από την φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018.
  19. Παράταση της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών  των οδικών υποδομών και των συνοδών του υδραυλικών έργων στις Δημοτικές Ενότητες Κορίνθου του Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που πλήγηκαν από την φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018
  20. Παράταση της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών  των οδικών υποδομών και των συνοδών του υδραυλικών έργων στις Δημοτικές Ενότητες Σολυγείας και Σαρωνικού του Δήμου Κορινθίων, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που πλήγηκαν από την φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018
  21. Επικαιροποίηση του μνημονίου ενεργειών /ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών
  22. Παράταση συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Αρχαίας Κορίνθου»
  23. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, προμηθειών
  24. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου έτους 2019
  25. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου έτους 2019
  26. Γνωμοδότηση περί χορήγησης δύο νέων παροχών ισχύος στην πλατεία Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Κουταλά και στην οδό Αϊτή και Αγ. Νεκταρίου του Δήμου Κορινθίων.
  27. Γνωμοδότηση περί επεκτάσεων δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Κορινθίων
  28. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου στον πεζόδρομο Πυλαρινού και Εθνικής Αντίστασης, για πολιτιστική εκδήλωση.
  29. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου στο πεζόδρομο Κολοκοτρώνη 4 (έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη) για εκδήλωση.
  30. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου έξω από το Δημοτικό Θέατρο για πολιτιστική εκδήλωση.
  31. Ορισμός αρμοδίου οργάνου για τη σφράγιση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  32. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του, για το Διοικητικό Συμβούλιου του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας (Κ.Ι.Ε.Κ.)
  33. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Αστική Εταιρεία ‘’Δίολκος’’
  34. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του  στην ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ. Α.Ε.»
  35. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων στο Συντονιστικό Τοπικό  ΄Οργανο.
  36. Παραχώρηση χώρου για τη στέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Χιλιομοδίου.

 Ο Πρόεδρος του  Δ.Σ.

     Αντώνιος   Κυριαζής

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ