Κορινθία:Τι λέει ο αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός»περί αιμομιξίας

38

Κορινθία:  Τι λέει ο αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός»περί αιμομιξίας

Κορινθία: Αρνείται να κάνει τεστ DNA ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Τι λέει για τα περί αιμομιξίας

Αρνείται να κάνει τεστ DNA ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός», ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας που ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιεί το ζευγάρι και τα ανήλικα παιδιά, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ ερωτήματα έχουν προκύψει σχετικά με το 11 μηνών βρέφος, που οι ίδιοι έχουν αναφέρει ότι είναι το παιδί της κόρης του.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό πρόβλημα η έλλειψη χώρων στάθμευσης στην Κόρινθο – Η αστυνομία αφαιρεί πινακίδες και κόβει πρόστιμα

 

Σχετικά με τα σενάρια περί αιμομιξίας, ο ίδιος απαντά: «Ποιο παιδί μωρέ, αιμομιξία; Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα όταν βγω θα  κοιτάξω να την βρω, αφού μου έχουν πάρει και τα τηλέφωνα και όλα και είμαι ταραγμένος με αυτή την υπόθεση. Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς. Πριν από 15 χρόνια έκανα παρέα με έναν άνθρωπο, ήμασταν… ακόμα δεν υπήρχε όλο αυτό ως θέμα, καμία σχέση. Δεκαπέντε χρόνια και άνθρωπο να έχεις σκοτώσει στο συγχωρούνε».

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή και μέχρι τότε θα βρίσκεται στα κρατητήρια. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» επιβεβαιώνει ότι αρνήθηκε να κάνει εξέταση DNA, που θα έριχνε φως στην υπόθεση, καθώς δηλώνει αρνητής. «Από πού και ως πού να δώσω βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό, ξευποχρεωτικό, εγώ είμαι εναντίον αυτών, των βιομετρικών. Ούτε το εμβόλιο. Ούτε ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσα», είπε στην εκπομπή LiveNews.