Το Κιάτο εκπέμπει SOS – Ανεξέλεγκτη κατάσταση με τους Ρομά

4784
Εδώ και ένα μήνα περίπου το Κιάτο έχει θέμα με με τους Ρομά και συγκεκριμένα με τα καλοκαιρινά θέρετρα (καταυλισμούς) των Ρομά, στις εισόδους της πόλης από την Εθνική οδό και από την Κόρινθο.
.
Οι ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής, οι καθημερινές επισκέψεις της αστυνομίας καθώς και τα πολλά παράπονα/καταγγελίες μας έκαναν να δημοσιεύσουμε το συγκεκριμένο κείμενο μήπως και συγκινηθεί κανένας από την δημοτική αρχή, η οποία μάλλον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές και εκτός από το θέμα τον ανεμογεννητριών που δεν τους αγγίζει, δεν τους αγγίζει και το χάος που επικρατεί στο Κιάτο.
.
Το Κιάτο εκπέμπει SOS και μάλιστα σήμερα το πρωί μας με μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης ενημερωθήκαμε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης περίπου στις 03:30 άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα φίλου του και όπως μας ανέφερε  οι δράστες άνοιξαν αρκετά μαγαζιά ανάμεσά τους και γραφείο τελετών.
.
 Ενώ οι φωνές πολιτών για την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τους Ρομά στο Κιάτο σε καθημερινή βάση είναι έντονες και επίμονες, βλέποντας μάλιστα ότι αυτή η κατάσταση έχει παγιοποιηθεί, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Σταμάτης Γκούμας έκανε παρέμβαση για το θέμα για να του απαντήσουν… «θα σας απαντήσουμε στο επόμενο Συμβούλιο».
.
Ναι, ναι,  καλά διαβάσατε η ασφάλεια τον πολιτών η δημόσια υγεία η εικόνα της πόλης μας θα απαντηθεί στο επόμενο συμβούλιο. Τι κι αν έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τι κι αν η αστυνομία του Κιάτου είναι έτοιμη  να στήσει αντίσκηνο κάτω από το Δημοτικό στάδιο για να αποφύγει τα πέρα δώθε. Μην ξεχνάμε ότι οι Ρομά είναι υπάκουοι και συνεργάσιμοι ψηφοφόροι, γι’ αυτό και ο δήμαρχος τους πάει νερό στον παράνομο οικισμό  στη Τουρκογέφυρα. Επίσης στο Πάσιο έχουν δωρεάν ρεύμα (χωρίς αυξήσεις και ρήτρα αναπροσαρμογής), αλλά και δωρεάν άφθονο νερό να τρέχει γάργαρο σχεδόν όλη μέρα.
.

Βίντεο on-time news