Το 2ο ΕΠΑΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ενημερώνει τις περιοχές όλου του Ν. Κορινθίας…ξεκίνησε μια σύντομη περίοδος ηλεκτρονικών εγγραφών από 2/9 έως 5/9

19
Ενημερώνουμε τους γονείς αποφοίτων Γυμνασίου ή της Α’ ΓΕΛ που θέλουν να μετεγγραφούν σε ΕΠΑΛ ή τους ενήλικες που θα ήθελαν να εγγραφούν σε ειδικότητες των ΕΠΑΛ, ότι θα υπάρξει μια σύντομη περίοδος ηλεκτρονικών εγγραφών από 2/9 έως 5/9, γι αυτό φροντίστε για την εγγραφή σας, χρησιμοποιώντας κωδικούς TAXIS (ΑΑΔΕ).
Διευκρινίζεται ότι η επιλογή ΕΠΑΛ δεν υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς με βάση τη διεύθυνση κατοικίας. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΛ θέλουν.
Στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου λειτουργούν οι τομείς:
– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
– ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΤΡΟΦΙΜΩΝ
– ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Β΄ φάση κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2024-2025 για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.* από τη Δευτέρα 02-09-2024 και ώρα 07:00 έως και την Πέμπτη 05-09-2024 και ώρα 23:59.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους, καθώς και η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτό απαιτείται.