Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αρχική ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τ.Πιέτρης-Επειδή ποτέ δεν κρύβομαι ζητώ συγνώμη από τους επιχειρηματίες των Αγίων Θεοδώρων…!!!

Τ.Πιέτρης-Επειδή ποτέ δεν κρύβομαι ζητώ συγνώμη από τους επιχειρηματίες των Αγίων Θεοδώρων…!!!

1572
Επειδή ποτέ δεν κρύβομαι ,εν την ρύμη του λόγου μου σε μια απο τις live συνεντεύξεις στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κορινθίων προσφάτως ,εκανα το λάθος και ζητώ συγνώμη απο τον όμορο Δημο μας Λουτρακίου Αγίων Θεοδωρων Περαχώρας και ειδικά τους επιχειρηματίες που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους εκεί να αναφερθώ στο παραλιακό μέτωπο των Αγίων Θεοδώρων με απαξιωτικό τρόπο σε σχέση με το παραλιακό μέτωπο της Κορίνθου !
 Μια άτοπη τοποθέτηση που πραγματικά δεν συμμερίζομαι αλλά έγινε απο λάθος μου την ώρα της συνέντευξης και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν ήταν προγραμματισμένο !
Να επισημάνω κλείνοντας ότι σε πολλές συνεντεύξεις μου εχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Νομό μας συνολικώς ακόμα και αν διοικητικά ο Δήμος Κορινθίων είναι η αρμοδιότητα μου στον τομέα του Τουρισμού !
Και επειδή είμαι άνθρωπος των πράξεων και εννοώ αυτά που γράφω και θέλω να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση τώρα , προτείνω στον Αντιδήμαρχο των Αγιων Θεοδωρων αύριο το πρωί να βγούμε Live στον ΣΚΑΙ απο την παραλία των Αγίων Θεοδωρων!
Γιατί περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν…

πηγή-Timoleon Pietris

Τιμολέων Πιέτρη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης ανέφερε: “Το Σαββατοκύριακο ήμουν στο παραλιακό μέτωπο Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, έβλεπα τον κόσμο ο ένας πάνω στον άλλο σε κάτι μαγαζιά τα οποία ήταν αυλές και τα είχαν κάνει μαγαζιά και χρεώνανε την ξαπλώστρα και ο ένας ήταν πάνω στον άλλο και δεν απολαμβάνανε τίποτα. Γιατί να πηγαίνετε λοιπόν Αγίους Θεοδώρους, να πηγαίνετε Κινέτες, ενώ μπορείτε να έρθετε στον Δήμο Κορινθίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν όλοι οι επαγγελματίες  της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

Εν συνεχεία, θέση πήρε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, όπου κάλεσε τον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο, να τον…μαζέψει!

Δήμαρχε Βασίλης Νανόπουλος μάζεψε αυτόν τον καραγκιόζη.είναι γνωστό απο αρχαιοτάτων χρόνων ποια ήταν η Λαΐδα.!!!