Τώρα: Σε εξέλιξη παραμένει για τέταρτη ημέρα η πυρκαγιά στα Γεράνια Όρη

69

Σε εξέλιξη παραμένει για τέταρτη ημέρα η πυρκαγιά στα Γεράνια Όρη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η εικόνα της παρουσιάζει βελτίωση, με δύο μέτωπά της, το ένα προς τους Αγίους Θεοδώρους και το άλλο προς Αλεποχώρι, να έχουν ανακοπεί.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση  της πυροσβεστικής Κορίνθου στην Πρώτη news Koρινθίας ,οι δυνάμεις τις υπηρεσίας  περιόρισαν   την φωτιά χθες το βράδυ σε κάποιες  χαράδρες ,  η φωτιά όμως τις πρωινές ώρες κατευθύνθηκε σε βουνοκορφές , και πιο συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκονται οι κεραίες,. Η τελική εκτίμηση της πυροσβεστικής  υπηρεσίας είναι πως η φωτιά υφίσταται μεν , αλλά είναι σε καλή εξέλιξη.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου –  Περαχώρας  – Αγίων θεοδώρων στο μέτωπο της φωτιάς

Όσο για την φωτιά στο Ζεμενό   όπως πας πληροφόρησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Κιάτου , όλες οι δυνάμεις της υπηρεσίας παρίστανται   στο σημείο της φωτιάς και τις γύρω περιοχές, προς αντιμετώπιση   τυχόν αναζωπυρώσεων .

 

Ωστόσο, νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ σε δασική έκταση στη περιοχή της Λιθάκιας Ζακύνθου. Η φωτιά έχει πάρει μεγάλη έκταση, αλλά βρίσκεται μακρυά από κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της έξι οχήματα με δώδεκα άντρες. Η περιοχή είχε δοκιμαστεί πέρυσι κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που είχαν κάψει το νησί της Ζακύνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ