Φωτιά στη Κορινθία: «Το σπιτάκι μου είναι αυτό, Γιατί Θεέ μου;» – Γροθιά στο στομάχι ο σπαραγμός πυρόπληκτης (Video)

21

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον σπαραγμό της γυναίκας που είδε το σπίτι της καταστραμμένο μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στη Δυτική Κορινθία.

Μάχη με το πύρινο μέτωπο στην Κορινθία δίνουν για τέταρτη συνεχόμενη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις, κάτοικοι και εθελοντές προσπαθώντας να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή (29/09) σε δασική έκταση στα Ροζενά Ξυλοκάστρο  που στοίχισε τη ζωή σε δύο άνδρες. Σπίτια και χιλιάδες στρέμματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Ο πύρινος εφιάλτης κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, περισσότερα από 15 χωριά εκκενώθηκαν ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, αγροικίες και καλλιέργειες.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν. Ο ένας τραυματίας με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα κι ο δεύτερος τραυματίστηκε στο μάτι από τη βολή του νερού.

Ανάμεσα στις ανυπολόγιστες καταστροφές, η κατοικία μιας γυναίκας που έγινε στάχτη. Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον σπαραγμό της πυρόπληκτης γυναίκας που είδε το σπίτι της καταστραμμένο μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στη Δυτική Κορινθία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή