ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΟΙ ΡΟΜΑ ΤΑ “ΕΧΩΣΑΝ” ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΤΣΙΟΡΔΑ- ΧΑΡΔΑΛΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

96

 Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκαν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, για να δουν από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Larissa Net, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κάποιοι Ρομά φωνάζοντας στο Νίκο Χαρδαλιά, ζητούσαν να μάθουν το λόγο που μπήκε ο οικισμός σε καραντίνα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει χαρακτηριστικά: «Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο».
Σημειώνεται ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά ήταν ένας 32χρονος, ενώ έπειτα από ελέγχους του ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν 20 κρούσματα γεγονός που οδήγησε τις αρχές στην απόφαση να μπει σε καραντίνα η περιοχή.
Τα περιοριστικά μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης με εντολή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου, και πλέον η περιοχή που έχει τεθεί σε καραντίνα επιτηρείται από ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε εδώ την προηγούμενη ενημέρωση για το θέμα και τα μέτρα που πάρθηκαν

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ