Χατζηνικολάου για σκάνδαλο υποκλοπών: «Μετά τις αποκαλύψεις επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ»

768

Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, στάθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, από την εκπομπή του στον Real FM το πρωί της Τετάρτης, αναφερόμενος στην επιστολή του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου.

«Υπάρχουν και πραγματικές αποκαλύψεις αλλά υπάρχει και μπόλικη πολιτική σάλτσα», ανέφερε εισαγωγικά ο εκδότης και δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Και συνέχισε: «Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το μόνο καινούριο που έχουμε είναι πως υπάρχει πλέον και η τυπική επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που αφορούσαν τις υποκλοπές. Επιβεβαιώνεται δηλαδή το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento και του Κώστα Βαξεβάνη. Θα δούμε σε ποιον βαθμό γιατί δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της επιστολής Ράμμου. Φαντάζομαι πως θα το μάθουμε σήμερα στη Βουλή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα».

«Από τη χθεσινή του δήλωση συνάγεται πως και παρακολουθήσεις υπουργών υπήρξαν από την ΕΥΠ και παρκαολούθηση κορυφαίων στελεχών της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Δεν είναι καινούριο, το γνωρίζαμε αλλά επιβεβαιώνεται πλέον και τυπικά», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως στις 7 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στον Ν. Χατζηνικολάου είχε ισχυριστεί, αμέσως μετά την αποκάλυψη της πρώτης λίστας παρακολουθήσεων, πως το καραμπινάτο σκάνδαλο ήταν… ένα ψέμα.

.documentonews.gr