Χ.Μελέτης- Η Δημοτική Αρχή, σεβόμενη την ασφάλεια των δημοτών, προχώρησε στο κλάδεμα των ψηλών δέντρων του Δικαστικού Μεγάρου-φωτο

46
Η Δημοτική Αρχή, σεβόμενη απόλυτα την ασφάλεια των δημοτών, προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές για την υλοποίηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας. Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε στην άμεση πραγματοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για το κλάδεμα των ψηλών δέντρων που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.
Με αυτές τις ενέργειες, μειώνουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο από το σπάσιμο κλαδιών, ειδικά σε ένα πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο της πόλης, το οποίο στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω θυελλωδών ανέμων και έντονων βροχοπτώσεων. Είναι κρίσιμο να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών μας, και με τη συγκεκριμένη παρέμβαση επιτυγχάνουμε ακριβώς αυτό.
Η σημερινή κίνηση αποτελεί την αρχή ενόψει της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου μας, που ακολουθεί την πρόσφατη συμφωνία του Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη με τον υπουργό Γιώργο Φλωρίδη. Η συμφωνία προβλέπει την ανάπλαση της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου με χρηματοδότηση 660.000 ευρώ από το υπουργείο, καθώς και τη συντήρησή της από τις υπηρεσίες του Δήμου για δέκα χρόνια.
Συνεχίζουμε απερίσπαστοι, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον σεβασμό προς τους δημότες μας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την προστασία του περιβάλλοντος που μοιραζόμαστε.