11 Μαϊου ραντεβού στο Ξυλόκαστρο…Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ -φωτο

18
11 Μαϊου ραντεβού στο Ξυλόκαστρο…Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ
Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα, για το Πανελλήνιο
Πρωτάθλημα Βάδην 10 χλμ, 40 χρόνια Γυναικείο Βάδην, που θα γίνει στις 11 Μαϊου 2024 , στο Ξυλόκαστρο για πρώτη φορά.
Η συνέντευξη έγινε στον προαύλιο χώρο της ιστορικής Βίλας του ποιητή μας Άγγελου Σικελιανού.Κεντρικα πρόσωπα της συνέντευξης εκτός από τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, κ.Βλασιο Τσιωτο, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Σοφία Σακοράφα, η Β’ Ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Βούλα Παχατουριδου και ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Κώστας Βινατσελας.
Εκτός των τοπικών ΜΜΕ που ενημερώθηκαν για αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενηθεί στο Ξυλόκαστρο και που όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο ,θα γίνει θεσμός στο Δήμο μας, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού,Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Tasos Lontos και ο κ.Τασος Φουντούκης Γεν.Γραμματεας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου,η κ.Σακοραφα αντάλλαξε με τον Δήμαρχο αναμνηστικα δώρα και στη συνέχεια ξεναγηθηκαν όλοι, στο εσωτερικό της βίλας του ποιητή μας, από τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος SIKYON COAST, Λεωνίδα Τυπάλδο.Η κ.Σακοραφα η οποία πρώτη φορά επισκέφθηκε το χώρο , έμεινε έκθαμβη με όλα αυτά που ακουσε και είδε από τη ξενάγηση.
Ραντεβού στις 11 Μαϊου λοιπόν στο Ξυλόκαστρο!!
11 Μαϊου ραντεβού στο Ξυλόκαστρο…Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ
Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου,η κ.Σακοραφα αντάλλαξε με τον Δήμαρχο αναμνηστικα δώρα και στη συνέχεια ξεναγηθηκαν όλοι, στο εσωτερικό της βίλας του ποιητή μας, από τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος SIKYON COAST, Λεωνίδα Τυπάλδο.Η κ.Σακοραφα
η οποία πρώτη φορά επισκέφθηκε το χώρο , έμεινε έκθαμβη με όλα αυτά που ακουσε και είδε από τη ξενάγηση.
Ραντεβού στις 11 Μαϊου λοιπόν στο Ξυλόκαστρο!!