Προχωρούν σε δημοπράτηση δύο σημαντικά έργα στο Δήμο Βέλου-Βόχας-φωτο

278
Δύο ευχάριστες ειδήσεις έχει η σημερινή μέρα για τον Δήμο μας. Προχωρούν σε δημοπράτηση δύο σημαντικά έργα, πάνω από 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
1. Την προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα και μεταλλικής κερκίδας 510 θέσεων στο γήπεδο του Ζευγολατιού προϋπολογισμού 329.999€, που θα γίνει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα τιμή
και
2. Το μεγάλο έργο που αφορά στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών άρδευσης στην περιοχή του Βέλου το οποίο έχει προϋπολογισμό 2.200.000€ και προχωρά άμεσα σε δημοπράτηση
Δύο έργα πολύ σημαντικά για τον τόπο μας, αποτελέσματα της άριστης συνεργασίας που έχουμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους αντιπεριφερειάρχες και φυσικά τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Δύο σοβαρές χρηματοδοτήσεις, που αναμένεται να δώσουν πνοή σε δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου καίριους τομείς της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας:
• Στον αθλητισμό, όπου η βελτίωση των υποδομών του αποτελεί διαρκή στόχο της δημοτικής μας αρχής, γιατί όλοι οι νέοι, τα παιδιά μας δικαιούνται ασφαλής πρόσβαση σε σύγχρονους αθλητικούς χώρους.
• Στην γεωργία, όπου οι ανάγκες της άρδευσης είναι αυξημένες, ειδικά τα τελευταία χρόνια και η διαχείριση του νερού μέσα από σύγχρονα δίκτυα και υποδομές, είναι βέβαιο ότι συμβάλλει στην εξοικονόμηση υδάτινων αρδευτικών πόρων και συνεπώς στην αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των δημοτών του δήμου Βέλου-Βόχας και επενδύοντας σε προγραμματισμό, διεκδικήσεις, χρηματοδοτήσεις και άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια, αλλάζουμε το Δήμο μας!