“Ιστορία αγάπης”… 21χρονος “έκλεψε”16χρονη και κρύφτηκαν στα Τρίκαλα Κορινθίας

1194

Το έθιμο της «κλεψιάς» καλά κρατεί εν έτει 2022… με ένα νέο περιστατικό να έρχεται να το «ξυπνήσει»… συγκεκριμένα στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Πρωταγωνιστές της ”ιστορίας αγάπης” είναι ένα 21χρονο αγόρι από την Κόρινθο και ένα 16χρονο κορίτσι από την Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnew2s.gr, όλα ξεκίνησαν στις 3 Οκτωβρίου όταν η 48χρονη μητέρα της ανήλικης εμφανίστηκε στο ΤΑ Ελευσίνας και κατέθεσε ενόρκως, ζητώντας την ποινική δίωξη του 21χρονου για αρπαγή ανηλίκου. Όπως δήλωσε η μητέρα που έχει την επιμέλεια της ανήλικης, καθώς είναι διεζευγμένη με τον σύζυγό της, η κόρη της στις 22 Σεπτεμβρίου έφυγε από το σπίτι με κατεύθυνση τον προαστιακό σταθμό όπου και επιβιβάστηκε στο τρένο… με προορισμό το Ξυλόκαστρο. Εκεί, την περίμενε ο 21χρονος και αφού την παρέλαβε πήγαν στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου διατηρεί εξοχικό στη Συνοικία των Μεσαίων Τρικάλων.

Μετά από έρευνα των Αρχών, το ζευγάρι εντοπίστηκε στο εξοχικό το πρωί της Τρίτης (4/10) καλά στην υγεία του. Η ανήλικη, υποστήριξε ότι δεν έπεσε θύμα αρπαγής αλλά ακολούθησε το αγόρι της, με την θέλησή της. Οι Αστυνομικοί, την οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε στην μητέρα της ενώ ο 21χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

πηγή-dmnews.gr