« 17ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ» – ΠΑΥΛΕΙΑ 2022, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου

936

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, μετά την παύση δύο ετών λόγω της πανδημίας, η μεγάλη γιορτή του τένις, το « 17ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ» – ΠΑΥΛΕΙΑ 2022, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της χρονιάς, μια γιορτή που διοργάνωσε ο ΟΑΚ για τους αθλητές του, τις οικογένειες και τους φίλους τους, στα γήπεδά του στο Δ.Α.Κ. Κορίνθου από τις 4-10/7/2022.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Παρευρέθηκα χθες, Κυριακή 10 Ιουλίου, στον 17ο Τελικό OPEN TOYΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ “Παύλεια 2022”. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου διοργάνωσε ένα όμορφο και ξεχωριστό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, στο οποίο συμμετείχαν σπουδαίοι αθλητές από όλη την Ελλάδα. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως ότι η φετινή χρονιά για τον Ο.Α.Κ. στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία, δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής αθλητών υψηλού επιπέδου. Μπράβο στον Ο.Α.Κ. και στον φίλο Πρόεδρο, Κεφερλή Γιώργο, για την σπουδαία οργάνωση. Εύχομαι συνεχείς επιτυχίες και κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους αθλητές του Ο.Α.Κ.!».