Φοιτήτρια από την Κόρινθο : Πως σώθηκε από το τραγικό ταξίδι …

470

Ο τσακωμός με τους γονείς της πριν ταξιδέψει με το μοιραίο τραίνο και η απόφασή της να μείνει τελικά στην Κόρινθο,

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες, με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμή τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους. Την ίδια στιγμή συγκλονιστική είναι η ιστορία μιας Κορίνθιας φοιτήτριας που σπουδάζει στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκης, όταν συνειδητοποίησε πως το συγκεκριμένο τρένο θα ήταν εκείνο με το οποίο και θα ταξίδευε, προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στο σπίτι που νοικιάζει.

Οι γονείς της, όμως, επέμεναν να μείνει μαζί τους για άλλη μια ημέρα, για να την δουν περισσότερο. Αυτή η επιμονή των γονέων της, αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς η 23χρονη φοιτήτρια, θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο.

Όπως αναφέρει στο loutraki365.gr, «Είμαι σοκαρισμένη. Ήρθα Κόρινθο για τις Απόκριες και για να δω τους γονείς μου. Ήταν να ταξιδέψω με το συγκεκριμένο τρένο, προκειμένου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς μου, όμως, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, επέμεναν να μείνω άλλη μια μέρα μαζί τους στην Κόρινθο και να φύγω την Τετάρτη. Η αλήθεια, είναι πως ήθελα να φύγω. Μάλιστα τσακωθήκαμε πολύ για το συγκεκριμένο θέμα και με τα πολλά αποφάσισα να τους κάνω το χατίρι.

Το βράδυ, ενημερωθήκαμε από τις ειδήσεις για το τραγικό γεγονός. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες».

loutraki365.gr