20ο Ράλλυ Κορίνθου 15&16 Ιουνίου 2024

16

20oΡάλλυ Κορίνθου 2024:ΜεγάλοςΧορηγός η PEMA!

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ)  διοργανώνει το Σαββατοκύριακο15&16 Ιουνίου2024 το 20οΡάλλυ Κορίνθου,έναν αγώνα που επιστρέφει έπειτα από 3 χρόνιακαι πάλι στον κορυφαίο θερμό του Ελληνικού motorsport, το 60oΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ΡάλλυΧώματος 2024, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ. Έπειτα και από την έκβαση του Ολυμπιακού Ράλλυ, το πρωτάθλημα «έχει πάρει φωτιά», με αποτέλεσμα το 20ό Ράλλυ Κορίνθου, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει και συμμετοχές από το εξωτερικό, να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

O τρίτος γύρος του θεσμού θα έχει κέντρο του αγώνα την πόλη της Κόρινθου με τις Ειδικές Διαδρομές να διεξάγονται στα Γεράνια Όρη.

 

Την επιστροφή του αγώνα και πάλι στο Πρωτάθλημα στηρίζει ο Δήμος Κορινθίωνπου αγκάλιασε  από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Α.Λ.Α.Κορινθίας.

 

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα η εταιρία PEMAShipping&Trading, RealEstate.HPEMA με δραστηριότητα στη Ναυτιλία και στο χώρο των ακινήτων.. Φέτος βρίσκεται στο πλευρό του αγώνα ο οποίος θα έχει πεδίο δράσης ακροπολικές ειδικές.

 

Τα στελέχη  του αγώνα κινούνται με οχήματα της CarCenter, με τον Έλεγχο Εξακρίβωσης να είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της HatkarAΕ. Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Κορίνθιας.

 

Το αγώνα υποστηρίζουν ακόμα οι εταιρείεςΑσημάκης Ανταλλακτικά, Οικονόμου Shop και PietrisCatering.

 

Χορηγός Φιλοξενίας είναι τοClubHotelCasinoLoutraki.

 

Για την επικοινωνία και προβολή του αγώνα φροντίζουν ηCosmoteTV, το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα και να ενημερωθείτε για όλα τα νέα: www.rallykorinthou.gr. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Γραφείο Τύπου