200 άτομα επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να συνευρεθούν σεξουαλικά με τη 12χρονη

1086

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης που εξέδιδε 53χρονος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότερα από 200 άτομα είχαν επικοινωνήσει με τον άνδρα που εξέδιδε με την απειλή όπλου την ανήλικη στα Σεπόλια, μετά τα βίντεο και τις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

Μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προχώρησαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες».

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν πόσοι από αυτούς είχαν τελικά επαφή με το παιδί.

Ο 53χρονος φέρεται να έκλεινε ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους στο σταθμό του μετρό των Σεπολίων με την αμοιβή να κυμαίνεται μεταξύ 50 και 70 ευρώ. Mάλιστα κάποιες φορές έφτανε και τα 100. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται πως ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και διήρκεσε μέχρι και τον Αύγουστο που πήγε διακόπες.

Στη Λευκάδα, συγγενείς της μικρής παρατήρησαν πως το κορίτσι αντί να παίζει με τους φίλους του, ήταν συνεχώς απασχολημένο με το κινητό τηλέφωνο.

Όταν βρήκαν ευκαιρία κοίταξαν το κινητό της ανήλικης και μέσα από τα μηνύματα που αντάλλασε, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε. Σοκαρισμένη ενημέρωσαν τη μητέρα της, που καθάριζε στο μαγαζί του 53χρονου, και εκείνη με τη σειρά της απευθύνθηκε στις Αρχές που τον συνέλαβαν.

πηγή-topontiki.gr