22ο Διεθνές Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών-Λαμπαδηδρομία αιμοδοτών στην Κόρινθο-φωτο

9
Με την συμβολική λαμπαδηδρομία, που ειχε ως στόχο να αναδείξει την σημασία της αιμοδοσίας, ως πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ξεκίνησαν χτες οι εργασίες του 22ου Διεθνούς Φόρουμ Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (International Youth Forum), ηλικίας 18 έως 30 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, στην Κόρινθο, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης» και τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κορινθίων.
Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και κατέληξε στην Πλατεία Φλοίσβου, μέσω των οδών Πατρών, Κολιάτσου και Εθνικής Αντιστάσεως.
Στην λαμπαδηδρομία συμμετείχαν οι νέοι εθελοντές αιμοδότες από τις χώρες που συμμετέχουν στο συνέδριο, τοπικοί κοινωνικοί, πολιτιστικοί, αθλητικοί φορείς και σύλλογοι, μεμονωμένοι πολίτες και μαθητές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, ομάδες εθελοντών αιμοδοτών των Ιερών Ναών του Δήμου Κορινθίων, μέλη των ΚΑΠΗ καθώς και νήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας.