Οι κορίνθιοι τίμησαν την πρόεδρο της Μικρασιατικής Στέγης Βασιλική Ευστρατιάδη σε μία υπέροχη εκδήλωση

161

 

Τετάρτη 28 Αυγούστου στην Αρχαία Κόρινθο η “Ηχοροή” και ο Δήμος Κορινθίων τίμησαν την πρόεδρο της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου Βασιλική Ευστρατιάδη.

Το κοινό της Κορίνθου γέμισε ασφυκτικά τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου , για να τιμήσει την πρόεδρο της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου Βασιλική Ευστρατιάδη για την τεράστια προσφορά της στον Πολιτισμό και Μικρασιατική Παράδοση.

Ταυτόχρονα όμως,  απόλαυσε ίσως και την καλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού, αυτό τουλάχιστον ακουγόταν από πολλούς ανθρώπους που απόλαυσαν μία υπέροχη   παράσταση με μοναδική συμπόρευση λόγου και μουσικής.

Καταχειροκροτήθηκαν όλοι οι συντελεστές από το ενθουσιασμένο κοινό που επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη λαχτάρα του κόσμου για παραστάσεις υψηλού επιπέδου σαν αυτή που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ .

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μία δικαίωση σε όσους θεσμικούς πιστεύουν και ενισχύουν παρόμοιες ποιοτικές εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση  προλόγισε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τέτα Μπονάτσου και παρουσίασε η Διευθύντρια πολιτισμού δήμου Κορινθίων Τόνια Τζαναβάρα.

Παραβρέθηκαν η αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Γεωργία Στριμενοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός ,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Πούλος,πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές και κυρίως στον Μάκη Ψαραδέλη και την Ελένη Καρακάση για τις στιγμές που μας  χάρισαν !

Δείτε όλους τους συντελεστές :

Στο ρόλο της Μνήμης η Ελένη Καρακάση
Κείμενα στίχοι Μάκης Ψαραδέλλης
Σκηνοθεσία Eleni Karakasi
Επιμέλεια παράστασης Giannis Argirokastritis
Ερμηνεύει η #Ηχοροή
Συμμετέχουν οι Χορωδίες ΚΑΠΗ Δήμου Κορινθίων
(Β ,ΣΤ Περιγιαλίου,Αρχαίας Κορίνθου )
Μουσική Διδασκαλία Πρωτότυπη μουσική
Μάκης Ψαραδέλλης
Τραγουδούν Κλαίρη Δουβή Βασιλική Μιχαλούση
Χρύσα Πιπίλου Adonis Choursalas
Επιμέλεια αφίσας Επικοινωνία Gioula Galanopoulou
#Δήμος_Κορινθίων
#Αντιδημαρχία_Πολιτισμού
Vagelis Kostopoulos πιάνο
ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΛΕΚΑΣ Μαντολίνο
Lambros Tzimas Τζουράς Κιθάρα
#Μαυρίκιος_Ρουσινός Βιολί